Kyäni™ parduodu

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kyäni™ parduodu

Sutartinė
ID: 5636754
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 96

Skelbimo aprašas

Parduodu mažiausia kaina
Kyäni Sunrise™ 30 vnt.

Viena pakuotė Sunrise™ per diena duoda visą reikalingą vitaminų, mineralų, mikroelementų ir antioksidantų kiekį.
Tai:
Efektyvus streso valdymas
Stiprina širdies raumenį
Apsauga nuo laisvųjų radikalų
Kraujotakos sistemos apsauga
Regėjimo stiprinimas
Senėjimo procesų stabdymas
Efektyvus imuninės sistemos darbas
Energijos šaltinis
Uždegiminių procesų malšinimas
Smegenų veiklos aktyvinimas
Draugiškas sergantiems cukriniu diabetu
Tinka vartoti vaikams nuo 6 mėn.
Ypač aukštas ORAC (sugebėjimas neutralizuoti laisvuosius radikalus) lygis – 36 000 vienetai.
Viena pakuotė Sunrise™ per diena duoda visą reikalingą vitaminų, mineralų, mikroelementų ir antioksidantų kiekį.

Kyäni Sunset™ 90 vnt. kapsulių

išsiskiria iš kitų panašaus produkto gamintoju unikalia formule. Jis yra sdarytas iš koncentruoto omega-3 riebalinių rūgščių šaltinio iš Aliaskos lašišos bei unikalaus stiprų poveikį turinčio ingrediento – tokotrienolo, kuris yra natūrali efektyviausia vitamino E forma išgauta iš anato medžių sėklų, jis papildo Kyani sveikatos trikampio produktus.
Omega-3 riebalinės rūgštys yra būtina organizmui medžiaga, kurios daznai trūksta, valgant įprastą maistą.
Reguliarus omega-3 riebalinių rūgščių vartojimas labai saugo mus nuo chroniškų uždegimų, širdies ir kraujagyslių problemų, depresijos ir Alzheimerio ligos. Daug Aliaskos lašišos baltymų taip pat yra labai naudingi.
”Sunset” siūlo daug įvairių vitamino E formų, kuris puikiai dera prie Omega-3 riebalinių rūgščių, kadangi taip jos apsaugomos nuo oksidacijos ir išsaugomas jų poveikis. Jos taip pat turi antioksidacinių savybių ir gali stiprinti sveiką širdį, kraujagysles ir odą bei sumažinti diabeto ir chroniškų uždegimų simptomus.
”Gyvsidabris, PCB (polichlorinti bifenilai) ir kiti teršalai kelia didelę grėsmę tų žmonių sveikatai, kurie vartoja tam tikrą maistą iš jūros. Laukinės lašišos iš Aliaskos yra gera alternatyva tiems, kas nenori užterštumo.
Kadangi lašiša nėra ilgaamže žuvis, dėl nepaliestos gamtos bei Aliaskos vandenų švaros lašiša išsaugo švarumą. Ir gydytojai pripažįsta, kad mes turime žinoti produktų kilmę. Moksliniai tyrimai rodo, kad laukinė Aliaskos lašiša yra puikus

Kyäni Nitro FX™ 56 ml
Kyäni Nitro FX™ 15 ml 8 vnt.

Trečias Kyani sveikatos trikampio produktas yra Kyäni Nitro FX™ - NONI ekstraktas– azoto oksido formulė, kuri, kaip išaiškinta, padeda išsaugoti, atnaujinti ir apsaugoti viso organizmo ląsteles. Kyäni Nitro FX skatina azoto oksido – vienos iš svarbiausių žmogaus gyvybės molekulių, gamyba. Ji laikoma labai vertinga dėl savybės skatinti daugybę organizmo funkcijų: atmintį, kraujotaką, virškinimą, lytines funkcijas ir gerina deguonies patekimą į ląstelės audinį. Kyäni Nitro FX yra puikus kitų Kyäni sveikatos trikampio dalių papildymas, nes jis padeda antioksidantams ir maisto medžiagoms organizme patekti ten, kur jų reikia.
”Azoto oksido funkcijos žmogaus organizme atradimas yra vienas svarbiausių atradimų šiuolaikinėje medicinos mokslo istorijoje. Lūžis įvyko 1987 m., kai buvo nustatyta, jog tokias molekules gamina visos organizmo ląstelės.
Azoto oksido poveikio svarba dar labiau išryškėjo, kai trys farmakologai Robert F. Furchgott, Louise J. Ignarro ir Ferid Murad 1998 m. gavo Nobelio premiją fiziologijos ar medicinos srityje už mokslinius azoto oksido tyrimus”.

Kyäni Nitro Xtreme™
56 ml buteliukas
8 buteliukai po 15 ml

Taip pat kaip ir Kyäni Nitro FX, tik papildytas magnio, cinko, chromo, vitaminais B1 ir Q10.
NONI ekstraktas– azoto oksido formulė, kuri, kaip išaiškinta, padeda išsaugoti, atnaujinti ir apsaugoti viso organizmo ląsteles. Kyäni Nitro FX skatina azoto oksido – vienos iš svarbiausių žmogaus gyvybės molekulių, gamyba. Ji laikoma labai vertinga dėl savybės skatinti daugybę organizmo funkcijų: atmintį, kraujotaką, virškinimą, lytines funkcijas ir gerina deguonies patekimą į ląstelės audinį. Kyäni Nitro FX yra puikus kitų Kyäni sveikatos trikampio dalių papildymas, nes jis padeda antioksidantams ir maisto medžiagoms organizme patekti ten, kur jų reikia.
Azoto oksido funkcijos žmogaus organizme atradimas yra vienas svarbiausių atradimų šiuolaikinėje medicinos mokslo istorijoje. Lūžis įvyko 1987 m., kai buvo nustatyta, jog tokias molekules gamina visos organizmo ląstelės. Azoto oksido poveikio svarba dar labiau išryškėjo, kai trys farmakologai Robert F. Furchgott, Louise J. Ignarro ir Ferid Murad 1998 m. gavo Nobelio premiją fiziologijos ar medicinos srityje už mokslinius azoto oksido poveikį žmogaus organizmui.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai