Kvarcinis LED laikrodis Hotaru Cyclops melsvas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kvarcinis LED laikrodis Hotaru Cyclops melsvas

20,27 €
ID: 5368530
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 170

Skelbimo aprašas

Kvarciniai laikrodžiai - tai laikrodžiai turintys elektrinį žingsninį varikliuką ir maitinami elementu (baterija). Tokie laikrodžiai yra labai tikslūs, jiems užtenka nedidelės priežiūros (baterija keičiama kas 2-3 metai), plonesni, sąlyginai pigesni už mechaninius.

Koks laikrodžio mechanizmas geresnis: kvarcinis ar mechaninis?
Vienareikšmio atsakymo į šį klausimą nėra. Mechaniniai laikrodžiai yra sudėtingesni, lengviau pažeidžiami, mažiau tikslūs ir reikalaujantys daugiau priežiūros (pvz. kas keli metai gali tekti jį sutepti ir perreguliuoti), brangesni. Kadangi pirmieji laikrodžiai buvo mechaniniai iki dabar jie labiau vertinami, tačiau jų vertė labai priklauso nuo mechanizmo sudėtingumo ir gamintojo. Kvarciniai yra paprastesni, pigesni ir tiksliau einantys, todėl kasdieniam naudojimui mes rekomenduojame rinktis kvarcinį laikrodį.

Laikrodis ant rankos segamas su odine, kaučiukine ar metaline apyranke. Su odine apyranke laikrodis visada atrodys elegantiškesnis ir solidesnis. Deja, ji turi trūkumų - kai odinė apyrankė susidėvi, ją reikia pakeisti, užtat laikrodis ir vėl būna kaip naujas .

Kaučiukinė (arba silikoninė ar guminė) apyrankė- tai technoamžiaus kūrinys, suteikiantis laikrodžiui šarmo. Tokia apyrankė ilgai nešiojasi, yra atspari vandeniui , dera su prabangiu tiek vyrišku, tiek moterišku laikrodžiu.

Metalinė apyrankė yra ilgaamžė, stipri, mėgstama praktiškų žmonių. Moteriškiems laikrodžiams suteikia daugiau žavesio, bet dėl savo ilgaamžiškumo praranda savo pirminį grožį.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai