Kubilo,pirties,pripučiamų batutų, palapinių nuoma

Kubilo,pirties,pripučiamų batutų, palapinių nuoma

60 €
ID: 8071996
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10
Kubilo,pirties,pripučiamų batutų, palapinių nuoma
Daugiau nuotraukų (5)

Skelbimo aprašas

Mobilaus Kubilo,Mobilios Pirties Nuoma visoje zemaitijoje.
PIRTIES , KUBILO . Virtualios realybės akinių nuoma,KEMPERIS PIRTIS,PIRTIS ANT RATU, MOBILI PIRTELE, MOBILAUS KUBILO , DZIAKUZI, SPA SISTEMA,KUBILO, PIRTELES
KUBILE sumontuota masažinė sistema, vandenyje yra led apšvietimas, kubilas yra su išoriniu pečiumi, todėl išyla greitai, vienu kartu telpa 8-10 žmonių. Patogus įlipimas į kubilą, terasa, didelis stalas, kabykla rūbam, lauko apšvietimas aplink kubilą ir virš jo visi šie privalumai sukuria nepamirštama jūsų šventę.
Kubilo kaina:
Pirmadienis – Ketvirtadienis - 50 eur para.
Penktadienis - Sekmadienis - 60 eur para.
Visas savaitgalis - 90 eur.

Pirtis ant ratų su dideliu priešpirčiu, kuriame galite pasėdėti su draugų kompanija. Vienu metu pirtyje gali būti 6-10 žmonių. Atvežame ir pastatome į norima vieta.
Pirties kaina:
Pirmadienis – Ketvirtadienis - 50 eur para.
Penktadienis - Sekmadienis - 60 eur para.
Visas savaitgalis - 90 eur.

Virtualios realybės akinių nuoma. Neribota laisvė. Nereikia jokių kompiuterių, laidų, ekranų. Tereikia užsidėti akinius ant galvos ir viskas! Reikiama įranga yra įmontuota akiniuose. Galima naudotis net lauke. Į VR akinius jau įrašyta virš 30 žaidimų.
Virtualios realybės akinių nuomos kaina:
Pirmadienis – Ketvirtadienis - 40 eur para.
Penktadienis - Sekmadienis - 45 eur para.
Visas savaitgalis - 60 eur.

PRIPUCIAMU BATUTŲ NUOMA. Batuta atvežame ir pripučiame jusų norimoje vietoje.Vienu kartu ant batuto gali linksmintis net apie 10 vaikų.Vaikų amžius rekomenduojamas nuo 3 iki 12metų.
Batutų nuomos kaina:
Pirmadienis – Ketvirtadienis - 90 eur diena.
Penktadienis - Sekmadienis - 100 eur diena.
Nuomoju palapines-paviljonus. Pagaminti iš tvirtos, vandeniui ir UV spinduliams atsparios PVC medžiagos.Taip pat nuomoju sulankstomus stalus ir suolus. Inventorių galima pasiimti patiems ar Jūsų patogumui viską galime pristatyti ir sustatyti. Važiuojame į visus miestus ir miestelius.
3x6 palapinė -60 eurų
4x8 palapinė -80 eurų
5x10palapinė - 90 eurų
1stalas 2,2x0,80 ir du suolai arba 8 kedes komplekto kaina 15e prie tokio rinkinio susėda 8 zmonės.Taip galit pasiskaičiuoti kiek rinkinių jums reikės. Led apšvietimas palapinėje 10e.(jei imat palapine ir stalus duodu nemokamai apšvietima).

Mus galite rasti facebooke ,KUBILAS ŽEMAITIJOJE, puslapyje- pamatysit daugiau nuotraukų, video ir galėsit sekti nuolaidas.
TURITE DAR KLAUSIMŲ SKAMBINKITE 862810603

Kontaktai

Vardas
Gediminas
Telefonas
Miestas
Šilalė
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai