Krovininiu mikroautobusu nuoma

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Krovininiu mikroautobusu nuoma

Sutartinė
ID: 5549774
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 133

Skelbimo aprašas

Krovininių mikroautobusų nuoma
www.orgreita.lt



kam pirkti mikroautobusą , jeigu galima dabar pigiau išsinuomti ?



Siūlome išsinuomoti krovininius mikroautobusus

Iveco Daily kurių bendra svorio masė su kroviniu iki, 5,4 t, mikroautobusų važiuoklė yra varoma gale dvigubais ratais ,krovininio skyriaus ilgis 4,40 m,talpa 18,5 m3,yra mikroautobusų variantų turinčių miegamą vietą.

kiti mikroautobusų variantai yra bendro svorio iki 3,5 t.,juos vairuoti galima turint vairuotojo pažymėjimą su (B) kategoriją.


Mikroautobusų krovininių nuoma nuo 99 iki 220 LTL parai, krovininio skyriaus talpa nuo 9m3 iki 18m3 ,galima vairuoti turint vairuotojo pažymėjimą su B kategorija. Siūlome mikroautobusų nuomą į užsienį turinčius papildomą miegamają vietą, taip pat nuomojame mikroautobusus pritaikytus vežti didelį svorį su pastiprinta važiuoklės , taip pat mikroautobusus pritaikytus vežti didelį svorį ir traukti priekabą arba autotraliuką.

daugiau atsakysime ir pasiulysime dar palankesnes kainas pagal Jusu uzklausima

Mūsų pasiūlymas Jums tai techniškai tvarkingi, puikiai prižiūrėti įvairūs automobiliai Jums vioje Lietuvoje.ir už jos ribų. Lengvųjų automobilių nuoma,mikroautobusų nuoma, limuzinų nuoma ,visureigių nuoma,spec transporto nuoma galima ne tik didžiausiuose Lietuvos miestuose,bet ir Rygoje bei Taline Jums patogiu laiku.

Automobilių nuoma, mikroautobusų nuoma,krovininiu mikroautobusu nuoma, autonuoma, komfortabilių mikroautobusų nuoma Lietuvoje ir užsienyje,spec transporto nuoma,trumpalaikė nuoma, keleivių vežimas uzsakomaisiais reisais.
Automobiliu nuoma vestuvems,mikroautobusu nuoma vestuvems,
Retro automobiliu nuoma.
Pigi automobiliu ,mikroautobusu nuoma

www.orgreita.lt
[email protected]
+370 639 700 00
AUTOMOBILIU NUOMA VILNIUJE

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai