Kotedžas Kauno r. Mastaičiuose Samanų g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kotedžas Kauno r. Mastaičiuose Samanų g.

43 414,9 €
ID: 5711769
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 83

Apie

Savivaldybė
Kauno r. sav.
Gyvenvietė
Mastaičių k.
Statybos metai
2009
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
80.00
Sklypo plotas (a)
2.21
Kambarių sk.
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Kietu kuru
Įrengimas
Dalinė apdaila

Skelbimo aprašas

APIE KOTEDŽĄ. Kokybiškai pastatytas, dalinai įrengtas, 2 aukštų, kraštinis, 3 kambarių kotedžas. 2009 m. statybos, mūrinis. Bendras plotas 80 kv.m. I a.: Virtuvė - svetainė vienoje erdvėje 35 kv.m., kurioje yra židinys, suteikiantis namams jaukumo, iš kurio išvedžioti ortakiai į kambarius. Iš svetainės galima patekti į lauko kiemelį. Holas 3 kv.m., katilinė 3 kv.m., WC 2 kv.m. II a.: nepereinami kambariai – 19 ir 10 kv.m. Erdvus vonios kambarys 7 kv.m. Visos komunikacijos viduje: elektra, kanalizacija, vandentiekis – artezinis gręžinys. Šarvuotos lauko durys. Plastikiniai langai į pietų pusę. Šildomos betono grindys, ištinkuotos ir išglaistytos sienos, išvedžiota elektros instaliacija bei šildymo sistema, signalizacija. Autonominis šildymas kietu kuru. Labai mažos būsto išlaikymo sąnaudos. Galimi įvairūs vidaus išplanavimo keitimo variantai. Puikūs kaimynai.

VIETA. Toliau nuo pagrindinės gatvės. 2,21 a žemės sklypas. Kiemas išklotas trinkelėmis. Aptverta ir apželdinta teritorija. Aplinkui daug žalumos. Tik kelios minutės iki prekybos centro, sustojimo, mokyklos, baseino, vaikų darželio, pašto. Labai patogus išvažiavimas į netoliese esančią Via Baltiką. Puikus susisiekimas su Kauno miesto centru tiek visuomeniniu transportu, tiek nuosavu automobiliu – 15 min.

Ieškantiems užmiesčio ramybės!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai