Kotedžas Kaune Panemunėje Kiškių g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kotedžas Kaune Panemunėje Kiškių g.

185 315 €
ID: 5707597
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 184

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Panemunė
Statybos metai
2007
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
174.00
Sklypo plotas (a)
3.00
Kambarių sk.
4
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Asfaltuotas privažiavimas
Šildomos grindys
Plastikiniai langai

Skelbimo aprašas

APIE KOTEDŽĄ. Prestižinėje vietoje naujai pastatytame bei moderniai įrengtame kotedže su žemės sklypu. Bendras plotas 174 kv.m. I aukštas: Virtuvė sujungta su svetaine bei valgomuoju 54 kv.m., iš kurio galima patekti į tetrasą. Tamsus kambariukas 3 kv.m. WC. II aukšte 3 kambariai 10, 12, 19 kv.m., iš jo išėjimas į erdvę terasą. Vonia 5 kv.m. Kotedžas vidinis, šviesus, jaukus, erdvus ir šiltas. Įrengimui naudotos aukščiausios rūšies kokybiškos medžiagos. Ąžuolo masyvo durys. Kambariuose natūralaus uosio parketo grindys. Šildomos grindys. Plastikiniai langai, ant kiekvieno lango uždėti tinkleliai. Šarvuotos lauko durys. Mažai gyventas. Autonominis šildymas dujomis. Saugumo užtikrinimui įrengta signalizacija. Internetas, kabelinė TV. Pirtis 5 kv.m., priešpirtis, dušas. Garažas dviems automobiliams 39 kv.m., automatiniai vartai. Parduodamas su baldais ir buitine technika. Priedas prie kotedžo - 1 ha žemės gražioje, vaizdingoje vietoje, šalia Nemuno už Kulautuvos.

VIETA IR APLINKA. 2007 m. statybos. Toliau nuo pagrindinės gatvės. 3 a žemės. Vienoje gražiausių ir prestižinių Kauno vietų, Panemunės šilo pašonėje, iš terasos atsiveria nuostabi panorama į parką. Graži gamta, tyras oras. Kiemas išklotas trinkelėmis. Puiki kaimynystė. Kadangi kotedžų kopleksas yra kraštiniame sklype, čia suderinsite poilsį, ramybę ir privatumą. Visuomeninio transporto sustojimas už 200 m., 1 km. atstumu išsidėstę parduotuvė, mokykla, darželis. Labai geras susisiekimas visuomeniniu transportu su miesto centru.

Gera vieta - puiki investicija !

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai