KOSTRZEWA granulinis katilas COMPACT Bio 867772283

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

KOSTRZEWA granulinis katilas COMPACT Bio 867772283

2 895,91 €
ID: 5607154
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 67

Skelbimo aprašas

COMPACT BIO LUXURY

Privalumai: degina granules, avižas, malkas, briketus, valdo siurblius, pavaras, saulės kolektorius, akumuliacinę talpą, pilnai keramikinė katilo pakura, lambda zondas, galimybė prijungti GSM modulį ir visą katilo darbą kontroliuoti ir valdyti mobiliuoju telefonu.

Katilas yra įvertintas aukščiausiu 5 klasės balu pagal EN 303-5-2012 Europos normą. Naudingumo koeficentas virš 92%.
Video kaip veikia katilas http://www.youtube.com/watch?v=58ohZ5mhfbA
Daugiau informacijos http://www.katilaigranuliniai.lt/#75
Galingumas:
*10 kW apšildomas plotas nuo 50 iki 200 kv metrų /
*16 kW apšildomas plotas nuo 85 iki 250 kv metrų /
*24 kW apšildomas plotas nuo 100 iki 300 kv metrų,

Perkant katila Compact Bio LUXURY standartinëje komplektacijoje yra
įskaičiuota:

Katilas su kanaliu vertikaliu šilumokaičiu leidžiančiu deginti kietą kurą viršutinio degimo technologija
Galimybė prijungti GSM modulį ir visą katilo darbą valdyti mobiliuoju telefonu.
Integruotas i katilo virsutinę dali kuro rezervuaras su labai plačia ir patogia pakrovimo anga ir specialiu amortizaciniu dangčio atidarymo mechanizmu

Pilnai keraminė pakura, iš specialaus keraminio liejinio, dėl kurios pakuros temperatura yra labai aukšta, o tai žymiai pagerinanti kuro sudegimo proceso kokybę, nes sudega sunkiai degios substancijos, kurios „normalioje” aplinkoje negali sudegti.

Pilnai automatizuotas granulinis degiklis su automatinio kuro uždegimo mechanizmu, ugnies atpažinimo funkcija ir papildomu šneku degiklio viduje, leidžiančiu maksimaliai pailginti laiko intervalus tarp atskiru degiklio valymu bei leidžiančiu deginti žemesnės kokybės kurą.

Keramika degiklyje (antgalis leidžiantis pakelti sudegimo temperaturą, pagerinti sudegimo proceso parametrus ir tuo pačiu rečiau valyti
degiklį).

Lambda zondas (matuoja išmetamas išmetamasias dujas ir automatiškai sureguliuoja kuro ir oro santykį, kad sudegimas būtų idealus ir neliktu nesudegusių granulių) papildomai sutaupo iki 25 % kuro.

Katilo mikroprocesorinis valdymo modulis, kuris valdo ne tik katilo darbą, bet visos šildymo sistemos darbą (įskaitant boilerio temperaturos valdymą, iki 4 šildymo konturų su pilna oru automatika ir pamaišymo vožtuvų valdymo automatika, akumuliacinės talpos valdymo galimybė, saulės kolektorių valdymo galimybe)

Pelenu surinkimo lentyna pelenų dėžėje leidžianti patogiai išimti pelenus

Pereinant iš granulių į kietą kurą ir atvirksčiai, Jums nereikės atlikti jokių mechaninių veiksmų. Belieka tik pakeisti kuro rušį katilo valdymo displėjuje.

Katilo kaina nuo 9999 Lt. Plačiau apie kainas, komplektaciją ir pristatymo terminus sužinosite paskambine +370 67772283 arba rašykite elektroniniu paštu [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai