Komfortabilaus laivo Party Cruiser nuoma Kauno mariose

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Komfortabilaus laivo Party Cruiser nuoma Kauno mariose

Sutartinė
ID: 5282604
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1177

Skelbimo aprašas

Kviečiame paplaukioti dviaukščiu katamaranu Kauno mariose - laivo išdėstymas labai patogus pobūviams: visas laivas lygiagrindis - galima vaikščioti ir pramogauti niekur nelaipiojant, laivo priekyje ir gale baltos odos sofos ir staliukai, per vidurį - virtuvėlė, WC. Laivas turi antrą aukštą, nuo kurio galima patogiai pasigrožėti vaizdais iš aukščiau ir nusifotografuoti, arba net surengti oficialią vestuvių ceremoniją virš vandens!
Plaukiame į Meilės įlanką, pro Pažaislio vienuolyną, piliakalnius, atodangas, į Rumšiškes - maršrutas priklauso nuo trukmės.
Vestuvių ar kita proga kai svečių susidaro daugiau galime sujungti du vienodus dviaukščius katamaranus greta su praėjimais iš vieno į kitą. Tuomet galės plaukti 28 žmonių kompanija. O jei pageidausite fotografams ir filmuotojams galima paskirti mažesnį vieno aukšto katamaraną.
Taip pat mergvakario, bernvakario ar gimtadienio proga siūlome papildomą pramogą - pagrobimą iš laivo vandens motociklu ir paplukdymą ant vandens rato arba atvežimą į uostą galingu motociklu.
Be to norintiems daugiau ekstremalių vandens pramogų turime greitaeigį katerį, kuriuo gali patogiai plaukti 11 žmonių kompanija ir visi pramogauti ant triviečių, dviviečių, vienviečių vandens ratų, vandens slidžių ar vandenlentės (wakeboarding). Atrakcijų foto ir atsiliepimus kviečiame pažiūrėti mūsų facebooko puslapyje: www.facebook.com/PartyCruiserlaivonuoma
El. paštas: [email protected], tel.: 869889444

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai