Kokybišku ir nebrangiu baldu gamyba.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kokybišku ir nebrangiu baldu gamyba.

Sutartinė
ID: 5698410
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 275

Skelbimo aprašas

Mes gaminame nestandartinius baldus:virtuves baldus,spintas,spintas su stumdomomis durimis,svetaines baldus,miegamojo baldus,prieškambario,vaikų kambario baldus,taip pat komodas ir įvairius kitus nestandartinius korpusinius baldus.
Mūsų gamybine bazė yra įsikūrus Vilniuje,bet savo paslaugas teikiame visoje Lietuvoje. Atvykstame i vieta konsultojame,ismatojame,projektojame,o taip pat ir paskaičiojame . Pageidavimai įvykdomi per mėnesį laiko. Užsakyti baldai pristatomi klientui tiesiai į namus. Baldams teikiame 24 m garantini aptarnavima.Daugelį metų tobulindami savo patirtį,pritaiko baldu gamybai tik efektyviausius ,laiko patikrintus sprendimus.Naudojame baldams įvairias medžiagas:laminuotą medžio drožlių plokštę,skydus dengtus medžio lukštu,medžio masyvo fasadus,MDF dažytas plokštes,aliuminio profilius,stiklą,naturalios ar dirbtinio akmens stalviršius.Papildomai galime Jums pasiūlyti pas mus įsigyti buitines technikos, ir plautuves virtuvės baldams.
Vertiname kiekviena savo klientą koks didelis ar mažas jis bebūtų.Esame įsitikinę, kad tik geros kokybės irteisingos kainos išbalansuotas derinys,pagarba klientui ir gausa geriausių atsiliepimų padės mums įgyvendinant savo užsibrėžtus tikslus.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai