Kokybiškos smėlio dėžės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kokybiškos smėlio dėžės

37,36 €
ID: 5674626
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 60

Skelbimo aprašas

www.smeliodezes.lt

Parduodamos impregnuotos smėlio dėžės,
labai kokybiškos,
Pristatymas visoje Lietuvoje !!!
Daug modeliu !!!
Kainos nuo 129 Lt

Suteikiama 12 mėn garantija !

Išrašomos sąskaitos !
Mes už skaidrų verslą !!!

Mūsų gaminiai papuoš Jūsų sodą, namo ar sodybos kiemą. Medinės smėlio dėžės ir stalai paįvairins Jūsų vaikelio laisvalaikį. Įvairių dydžių stalai tinkami papietauti lauke ne tik su šeima, bet ir su draugų kompanija. Įvairių formų ir spalvų mediniai gėlių vazonai su grotelėmis tikrai papuoš Jūsų kiemą ir džiugins akį, o gėlės juose augs geriau. Taip pat pas mus rasite ir medines komposto dėžes. Gaminiai iš medienos yra ekologiški ir naudingi sveikatai.
MŪSŲ PRODUKTAI PAGAMINTI IŠ SAUSOS MEDIENOS, KURI BUVO DŽIOVINTA PROFESINALIOSE DŽIOVYKLOSE!!!

Dėka to, iš medienos neišsiskiria derva, saulėje lentos nesideformuoja (neišsilenkia, neišsiriečia) ir, svarbiausia, nemėlynuoja bei išlaiko savo spalvą.

Jūsų saugumui bei siekiant užtikrinti ilgalaikį naudojimą,visi produktai yra pilnai impregnuoti sveikatai saugiu impregnantu.

Raktiniai žodžiai: smelio deze, parduodame smelio dezes, medines smeliadezes, smėlio dėžė, smėlio dėžės, gaminiai iš medienos, vaikiški stalai, vaikiški mediniai stalai, staliukai, vaikiskas stalas kaina, vaikiskas staliukas, vaikiškas medinis staliukas kaina, mediniai stalai, medinis stalas, prekes sodui, zaidimai vaikams, zaidimai kieme, žaidimai vaikams, sodo lauko zaidimai vaikams, naturalios medienos zaidimu prekes vaikams, pramogos kieme, zaidimai lauke, žaidimų aikštelės, žaidimų aikštelės kaina, žaidimų aikštelės vaikams, vaikiški rinkiniai iš medienos kaina, smelio deze su dangciu, smėlio dėžė su stogu

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai