Koju masažuoklis

Koju masažuoklis

250 €
ID: 8046697
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 16
Koju masažuoklis

Skelbimo aprašas

Visiškai naujas pėdų masažuoklis už puikią kainą tik 250€.

SUTEIK PĖDOMS ATOSTOGAS

Didžiąją dienos dalį praleidžiame vaikščiodami, bėgdami ir stovėdami. Per tą laiką kojos patiria didžiulį stresą. Norint juos išlaisvinti nuo šių pastangų padarinių, jiems suteikiama trumpa viešnagė „ FootInn II“ . Pėdų masažuoklis įgyvendina nedidelių sveikatingumo atostogų tikslą, skirtą tik kojoms, kur jas būtų galima patogiai dirbti ir taip atgauti seną viršutinę formą. Dėl šio atnaujinto šviežumo, pratimai greitai pamirštami ir jaučiatės geriau, labiau atsipalaidavę, tiesiog atsipalaidavę.

Didelis „FootInn II“ pranašumas yra ne tik tikslinis pėdų atpalaidavimas, bet ir pėdų refleksinių zonų masažas, teigiamai veikiantis viso kūno savijautą. Tai stimuliuoja nervines galūnes, kurios siekia kojų padus, sukuriant teigiamą poveikį visam kūnui. Taigi „FootInn II“ tiek kojoms, tiek daugeliui kitų kūno vietų suteikia nuostabų sveikatingumo jausmą. Pėdų masažuoklis padės jums, jei dėvėti batus su aukštais kulniukais arba tiesiog patiria skausmą kojose.
Šiuolaikinis žmogus retai kreipia dėmesį į savo gerovę, nors palaikyti bendrą organizmo tonusą pakanka tik kartą per savaitę masažuokite kojas, naudojant FOOTINN II. Tai būdas atsikratyti kojų patinimų, atpalaiduokite pavargusias pėdas ir suteikti sau keletą minučių malonumo.

TOBULA FORMA IR POVEIKIS

„FootInn II“ yra tokios formos, kad pėdos būtų ypač patogiai įstatytos į prietaisą. Be aksominio minkšto vidinio pamušalo yra oro pagalvės, kurios išsipučia aukštyn ir žemyn, kad pamasažuotų pėdas oro slėgiu. Siurbimo judesiai sukuria raumenų refleksus, kurių poveikis panašus į taškinį masažą. „FootInn II“ yra ir specialūs pado masažo voleliai, kurie ypač stimuliuoja reflekso zonas.
Be naujo dizaino ir šiek tiek patobulintos formos, „FootInn II“, lyginant su ankstesniu modeliu, atliekamas kulno masažas, kuris veikia su papildomomis oro pagalvėmis ir voleliais ir taip leidžia plačiau pamasažuoti pėdos raumenis.
Kad galėtumėte higieniškai naudoti masažuoklį, yra numatyti muimami užvalkalai. Masažuoklis nereikalauja papildomos priežiūros ir atsegus užvalkalus, kurie dengia masažinius volelius,galėsite juos išskalbti skalbimo mašinoje.

Telefonas informacijai: +37061844390

Kontaktai

Vardas
Janina
Telefonas
Miestas
Telšiai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai