Kilminga Aliaskos malamutė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kilminga Aliaskos malamutė

Sutartinė
ID: 5705829
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 254

Skelbimo aprašas

2014.06.21 veislyne "Arktinis Vėjas" gimė perspektyvi Aliaskos malamutų vada. Parduodama liko viena kalytė.

Kalytė tinkanti parodoms,sportui, gero sudėjimo, superinio charakterio ir temperamento. Puikiai sutaria su kitais šunimis ir be galo myli visus žmonės. Tai šuo, kuris visus sutiks ir išlydės su bučiniais, o jei dar leis ir į glėbį įšoks. Kitaip tariant tai mergytė, kuriai be proto reikia žmogaus meilės ir artumo, todėl vienišės gyvenimas voljere tarp keturių sienų tikrai ne jai.

Kalytė jau pasiruošusi keliauti į naujus namus. Šuniukas bus parduotas su FCI/LKD kilmės dokumentais, ES pasu, pirkimo-pardavimo sutartimi, identifikuota mikročipu, dehelmintizuota bei pilnai vakcinuota.

Šuniukų tėvas: Lietuvos, Latvijos, Estijos, Baltijos jaunimo čempionas, Lietuvos ir Latvijos čempionas, kandidatas į Tarptautinius grožio čempionus WINNER OF ARCTIC CHALLENGE z Śnieżnej Doliny, puikaus charakterio, neįtikėtinos ištvermės ir išskirtinės spalvos patinas ( vienintelis Baltijos šalyse ). Sveikatos tyrimai: akys sveikos, HD-A, ED 0/1 (sveiki sąnariai ir klubai)

Šuniukų mama: Lietuvos jaunimo čempionė ir Lietuvos čempionė BHAKTI DVASIŲ VEDLYS. Sveikatos tyrimai: akys sveikos, HD-A, ED 0/0 (sveiki sąnariai ir klubai)

Savo šuniukams mes ieškome tik tokių šeimininkų, kurie galėtų skirti jiems pakankamai laiko, dėmesio ir meilės. Su visais būsimais mažylių šeimininkais mes visada palaikome ryšius ir suteikiame visokeriopą informaciją auklėjimo, dresūros, priežiūrios ir kitais klausimais. Todėl laukiame tik rimtų ir atsakingų žmonių, pasiryžusių auginti šios veislės šunį ir tinkamai jį prižiūrėti.

Susidomėjusius mielai kviečiame kreiptis duotais kontaktais, apsilankyti, pabendrauti ir artimiau susipažinti su šia veisle!

P.S. į SMS žinutes neatsakinėjame.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai