Kibirai su nugrezimu ir sluota su mikrosluoste 360 2 RUSIU TURIME !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kibirai su nugrezimu ir sluota su mikrosluoste 360 2 RUSIU TURIME !

14,48 €
ID: 5482328
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2267

Skelbimo aprašas

Kaune vietoje galima nusipirkti-Galimas siuntimas i kitus miestus 10LT
Turime tokio pacio principo veikimo,bet fyminiu anglu rynkai gaminti kibiru su 2 vnt sluostem komplekte 65LT pakuotese (melyni ir ruzavi) 2x sluostes.Tvirti kotai.Kokybe garantuota:

Sukimosi mechanizmas kote SU apsaugom nuo taskymosi, SU skalavimo funkcija. Grezimas ir skalavimas automatinis. Kaina - 50 LT Dabar tik!!!


Šis namų pagalbininkas tinkamas ne tik grindims plauti, bet taip pat dėmėms valyti, sausa – dulkėms šluostyti sunkiai pasiekiamose vietose. Valymo galvutė sukasi aplink savo ašį ir išvalo geriau bei didesnį plotą, todėl puikiai tinka valyti marmurines plyteles, medines grindis, stiklą ar langus, baldus, automobilius ir daug daugiau!

Šie rinkiniai neturi pėdalo šluostei praplauti. Vietoje jo yra besisukantis apie savo ašį briaunuotas kūgelis, į kurį tvirtinasi šluotos galas. Taip spaudžiant kotą žemyn, kūgelis ima suktis kartu su apatine šluotos dalimi - mikroplaušelių šluoste. Šis mechanizmas patikimesnis bei savaime suprantama patogesnis už šluostes su kibirais turinčiais pėdalą.

Šie rinkiniai turi ne tik gręžimo, bet ir praskalavimo mechanizmus bei apsaugą nuo taškymosi. Perkėlus šluostę į kibirą su vandeniu ir uždėjus ant papildomo skalavimo kūgelio bei paspaudus kotą žemyn, koto apatinė dalis ima greitai suktis vandeyje taip praplaudama šluostę daug švariau bei greičiau nei tai būtų padaroma rankiniu būdu.

Privalumai:

●Tiesiog kelis kartus paspauskite šepečio kotą, ir jis automatiškai išgręš šluostę
●Centrifuga sukuria iki 2600 aps./min. greitį šluostei išgręžti
●Daugiau jokio kontakto su nešvariu vandeniu
●Sepečio šluostė sukasi 360 ° kampu, kad galėtų pasiekti visas sunkiai prieinamas vietas
●Užgriebia didelį plotą
●Itin gerai drėgmę sugerianti mikropluošto šluostė
●Sluostė keičiama be rankų
●Puikiai tinka visų tipų grindims
●Galima naudoti stiklui ar langams valyti
●Tinkama automobiliams ar valtims plauti



Paieskos zodziai:
spin go spin&go spin & go spin and go magic mop 360 easy mop spingo spin and go spin n go spin m go tv sluota sluota grindims sluota langams sluota masinai plauti spin go pro spin&go spin & go spin and go mop 360, easy mop

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai