KELIONĖ Į KURŠIŲ NERIJĄ

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

KELIONĖ Į KURŠIŲ NERIJĄ

48,95 €
ID: 5624448
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 17

Skelbimo aprašas

Kelionė į Kuršių Neriją
2 dienos/1 naktis.

Gegužės 3-4 d.

Kartais ji vadinama “nepaklusniųjų žeme”, kartais milžinės Neringos vėjo ir smėlio karalyste, bet visada nepakartojama, žavi, paslaptingai kerinti. Patikėkite, nors kartą aplankius šį unikalų žemės lopinėlį, visada norisi sugrįžti, vėl ir vėl klajoti pažįstamais takeliais. Kviečiame keliauti kartu!

Kelionės programa.
1 diena.
Išvykimas anksti ryte: 6.00 val. – Vilnius, Forum Palace, žemutine aikštelė.
7.30 val. - Kaunas, aikštelė prie Kauno pilies
Keliaujame per Lietuvą link Klaipėdos. Keltas į Smiltynę, pasisveikinimas su Baltijos jūra. Atvykimas į Nidą – Kuršių Nerijos “sostinę”. Pažintinė ekskursija – Gintaro ir Pašto kelio atkarpa: Parnidžio kopa, žygis į “gyvas kopas”, senoji evangelikų-liuteronų Kirchė ir krikštai. Nobelio premijos laureatas, vokiečių rašytojas T. Manas, karalienė Luiza, visuomenininkas H. Blodė, profesorius lietuvininkas L. Rėza.
Laisvas laikas, kurio metu siūlome:
• V. Ir K. Mizgirių gintaro muziejų-galeriją - pamatyti priešistorinį vabzdį, „įkalintą“ gintaro gabalėlyje, www.ambergallery.lt
• Žvejo etnografinę sodybą - pasimatuoti tikro žvejo batus, www.nerija.lt
• Neringos istorijos muziejų, www.nerija.lt
• Tomo Mano memorialinį muziejų, www.mann.lt
• vietinę kepyklėlę „Gardumėlis“, kuri įsikūrusi adresu: Pamario g. 3. Čia rasite įvairiausių saldumynų, skanumynų... ir morkų saldainių, ir pilno grūdo duonelės... Taigi, suvalgykite gardžiausią pyragaitį, kuris iškeptas pagal senovinius receptus bei išgerkite puodelį kvapnios kavos...
• Įsiamžinti nuotraukoje su legendiniu Benu,
• pasitikrinti laiką ant Parnidžio kopos,
• paklajoti Baltijos jūros pakrante ir įkvėpti gaivaus pavasarinio oro - pasinaudokite nemokamu SPA ir pasisemkite geros energijos,
• paragauti šviežiai rūkytos žuvies.

Vakare išvykstame į Pervalką. Nakvynė privačiose vilose.

2 diena. Karvaičių ir Naglių kaimų praeitis. Žygis į “negyvas kopas”. Medžiai-vaiduokliai ir paukščiai-žudikai. Juodkrantės Raganų kalnas. Laisvas laikas, kurio metu siūlome aplankyti:
• Vėtrungių galeriją, www.autentic.lt
• Liudviko Rėzos kultūros centro parodų salę ir istorinę ekspoziciją, www.lrezoskc.lt
Vakare grįžimas į Kauną ar Vilnių.
Kelionės kaina: 270 litų. Su nuolaida 169 Litai.

Į kainą įskaičiuota: kelionė autobusu, draudimas autobuse kelionės metu, kelto bilietai, kelionių vadovo-gido paslaugos, kuro mokestis, kelių ir parkingų mokesčiai, ekologinis mokestis, sutarčių sudarymas, maršruto koreagavimas.
Į kainą neįskaičiuota: draudimas ne autobuse kelionės metu, bilietai į mokamus objektus, maitinimosi išaidos.
Nakvynė:
a. Pervalkoje arba Nidoje, pirvačiose vilose. 2, 3, - viečiuose kambariuose be pusryčių. Reikia turėti baltą patalynę (paklodės,užvalkaliukas), Dušas ir WC yra koridoriuje, kambariuose yra elektriniai virduliai, galima naudotis bendra virtuve, indais. Prie namo yra didelis kiemas, galima kepti užkandžius kepsninėje ir organizuoti pikniką.
Papildoma informacija:
Galiojantis Lietuvos Respublikos piliečio pasas arba asmens tapatybės kortelė. Pasas / asmens tapatybės kortelė, kurio galiojimo terminas baigiasi kelionės metu, laikomas negaliojančiu. Daugelis valstybių reikalauja, kad turisto pasas / asmens tapatybės kortelė galiotų ne trumpiau kaip 3 mėnesius, skaičiuojant nuo kelionės pabaigos dienos.
Vykstant į kelionę rekomenduojama turėti medicininių išlaidų draudimą, garantuojantį būtinos medicininės pagalbos užsienyje ir papildomų išlaidų, susidariusių dėl draudiminio įvykio, apmokėjimą. Tokį draudimą galite įsigyti kelionių agentūrose arba draudimo bendrovių atstovybėse. Vykstant į šią kelionę galioja ir Europos sveikatos draudimo kortelė. Kelionių organizatorius gali keisti kelionės programą, atsižvelgdamas į grupės pageidavimus ir objektyvias sąlygas. Objektų lankymo tvarka, skaičius ir įėjimo bilietų kaina gali kisti, kelionės vadovas muziejuose ekskursijų neveda. Išvykimo laikai gali keistis, tiksli informacija atsiunčiama 2-3 d. iki išvykimo.

Turite klausimų?
El. paštas: [email protected]; [email protected]
Tel.: +370 689 54571, skype:rimce12 www.aldova.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai