Kavos automobilis, Kavos verslas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kavos automobilis, Kavos verslas

Sutartinė
ID: 5796970
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 93

Skelbimo aprašas

Parduodamas Mercedes Benz kavos automobilis.
Šis automobilis yra didesnis, todėl į jį galima susikrauti daugiau Jums reikalingų medžiagų ir technikos. Yra paliktos dvi priekinės sėdynes, todėl į renginius galima važiuoti dviese.
Į automobilį yra įmontuotas profesionalus dviejų grupių PUSIAU AUTOMATINIS (nėra jokio rankenų lankstymo - tas yra labai patogu) itališkas Astoria kavos aparatas. Vieno mygtuko paspaudimu galėsite gaminti kavą, o kol ji bėgs tuo pat metu galėsite plakti pieną (viskas vyksta daug greičiau).
Automobilis yra su veterinarinės inspekcijos licenzija, todėl Jums nereikės tuo rūpintis.
Kavą galėsite gaminti judriose, žmonių lankomose vietose.
Perkant kavos automobilį už papildomą mokestį galėsite isigyti momentinį kavos malūnėlį (kavos pupeles galėsite malti tiesiai prie žmonių prieš ruošiant jiems kavą - o tai kavos gaminimo procese yra labai didelis pliusas) ir mobilų ledukų generatorių (gaminti šaltas kavas ir gėrimus karštą vasaros dieną). Šie du įrenginiai reikalauja papildomos elektros energijos, todėl tam turime tyliaeigį mobilų HONDA generatorių, kuris Jus aprūpins net 2 kw elektros energija (generatoriaus kaina taip pat atskira).
Kartu su visa kavos ruošimo įranga Jūs gausite visus tam skirtus įrankius, meniu, dujų įrangą ir staliuką bei šiukšliadėžę. Taip pat ir elektroninio pašto adresą, kuris yra įsimintinas ir žinomas.

Kaina - 5250 Eur.

Tel. Nr. 864880126
el.p. [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai