Kavitacijos aparatas Panda BOX

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kavitacijos aparatas Panda BOX

689,3 €
ID: 5442459
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 87

Skelbimo aprašas

Kosmetologijos rinkoje jau daugiau nei 10 metų figūros korekcijos ir celiulito gydymo srityje naudojamos tokios metodikos, kaip miostimuliacija, elektrolipolizė, vakuuminis masažas, endermologija, limfos drenažinis masažas ir įvairūs įvyniojimai.
Kaip galima apibūdinti visus šiuos būdus ir kodėl jie šiandien nebetenkina estetinės kosmetologijos specialistų? Kas apriboja jų taikymą, sprendžiant antsvorio ir celiulito problemas? Pirmiausia tai, kad visi šie būdai nesuteikia tiesioginio, betarpiško poveikio riebaliniam audiniui.

Pavyzdžiui, miostimuliacija pirmiausia veikia raumenis ir didina energijos suvartojimą. įvyniojimai didina temperatūrą poveikio srityje, kosmetikos komponentai yra absorbuojami, tuo metu gerėja mikrocirkuliacija ir stimuliuojami medžiagų apykaitos procesai. Įvairūs masažai, įskaitant endermologiją, pirmiausia įtakoja organizmo skysčių – limfos, kraujo, tarpląstelinio skysčio – apytakos procesus, tokiu būdu sumažindami patinimus bei venų ir limfos stazės pasireiškimą.

Taigi matome, kad nei vienas iš aukščiau minėtų būdų nesuteikia tiesioginio poveikio riebaliniam audiniui. Kaip gi galime efektyviai pašalinti pačius riebalus? iki šiol buvo vienas atsakymas: chirurginės liposakcijos būdu. O jeigu, paklausite jūs, žmogus nenori rizikuoti, bijo operacijos? Ką jam daryti? Į pagalbą atvyksta šiuolaikinės technologijos – naujas efektyvaus poveikio riebaliniam audiniui būdas – kavitacija.

Procedūros prasmė yra ta, kad esant žemo dažnio ultragarso bangų kombinacijai, riebalinių ląstelių (adipocitų) membranos pradeda stipriai rezonuoti, jose esantys riebalai suskystėja ir „išsilaisvina“ iš ląstelių. Pati riebalinė ląstelė susiskaido į smulkiausias daleles, po to natūraliai pasišalina iš organizmo.

Kavitacija tobulai tinka:

* celiulito gydymui,

* riebalų susikaupimo pertekliaus sumažinimui,

* netobulų formų korekcijai.

Ultragarsinės kavitacijos privalumai:

poodinių riebalinių ląstelių sankaupų šalinimas praktiškai iš bet kurios kūno srities,

visiškai saugi procedūra aplinkinių audinių atžvilgiu,

nesukelia skausmo procedūros metu ir po procedūros.


Vieną kavitacijos kursą sudaro 10 procedūrų


Gamintojo garantija 12 mėn.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai