Kapsulės indaplovėms Almacabio

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kapsulės indaplovėms Almacabio

Sutartinė
ID: 5625866
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 21

Skelbimo aprašas

Su lengvai ir greitai suyrančiais tenzidais iš augalinės kilmės žaliavų. Pakuotė skirta 25 kartams.
Naudojimas: nuo indų pašalinti maisto likučius. Nustatyti žemos temperatūros plovimo programą ir prikrauti indaplovę. Kapsulę išimti iš pakuotės ir iškart įdėti į indaplovės stalčiuką. Veikia ir žemesnėje temperatūroje (55oC).
Vidutiniškai nešvariems indams - 1 kapsulė vienam plovimo ciklui 55oC temperatūroje. Labai nešvariems indams - 1 kapsulė vienam plovimo ciklui 65oC temperatūroje.
Rekomenduojama naudoti „Almacabio“ indų skalavimo priemonę ir druską.
Sudėtis (INCI): sodium chloride, sodium silicate, sodium gluconate, sodium sulfate, sodium iminodisuccinate, cellulose, polyethylene glycol, coco alcohol alkoxylated, sodium etidronate, sodium polyaspartate, sodium citrate, amylase, parfum.
Atsargumo priemonės: vengti sąlyčio su oda. Laikyti sandariai uždarytą vėsioje vietoje. Patekus į akis išskalauti vandeniu ir pasikonsultuoti su gydytoju. Prarijus nedelsiant kreiptis į gydytoją ir parodyti pakuotę arba etiketę. Gali sukelti rimtų akių pažeidimų. Neįkvėpti sprogimo ir gaisro metu susidariusių dujų. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Turi subtilizinų, gali sukelti alergines reakcijas.
Pagaminta Italijoje

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai