Kamuoliai vaiksciojimui ant vandens bei kitos pripuciamos pramogos

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kamuoliai vaiksciojimui ant vandens bei kitos pripuciamos pramogos

Sutartinė
ID: 5624383
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1301

Skelbimo aprašas

Siūlome puikią pramogą - kamuolius, skirtus vaiksčiojimui ant vandens! Sukurkite išskirtinę savo šventę, nustebinkite draugus ir smagiai praleiskite karštą vasaros dieną pramogaudami ant vandens!

Sukurkite nuostabią šventę vaikams su mūsų nuomuojamais PRIPUČIAMAIS BATUTAIS! Mūsų batutai yra su vaikų mėgstamais personažais (Žaibas, Princesės, Kempiniukas, Šrekas ir kt.), todėl vaikai jais ypatingai žavisi.

Visas mūsų prekes, dydžius, kainas bei taikomas akcijas rasite mūsų tinklalapiuose www.batutunuoma.com ir www.batutaivaikams.com!

Jeigu iškilo klausimų, kurį batutą išsirinkti, skambinkite mums mob. Tel. 860760090, ir mes Jums patarsime, atsižvelgdami į šventėje dalyvausiančių vaikų amžių, skaičių, vaikų "patirtį" pramogaujant ant batutų.

Su mūsų batutais sukursite nuostabią vaiko gimtadienio, vaiko krikštynų, įmonių pobūvio, vaikų darželioб kaimo turizmo sodybos, kaimo/miestelio/miesto bendruomenės ar kt. šventę!

Vilniuje ir Vilniaus r. batutų pristatymas NEMOKAMAS !!! Jums pageidaujant galimas pristatymas į bet kurį Lietuvos miestą. Taikomos nuolaidos klientams patiems pasiimant ir grąžinant batutus!

Paieskos zodziai: batutu nuoma, batutai, batutų nuoma, pripučiami batutai, pripuciami batutai, pripuciamu batutu nuoma, pripučiamų batutų nuoma, batutai vaikams, pramogos vaikams, batutas, nuomojame batutus, pripuciamos ciuozyklos, pripuciami, pripuciami atrakcionai, pripučiami atrakcionai, čiuožyklos, pripučiami, vandens pramogos, kamuolys ant vandens

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai