Kaitlentė HOTPOINT KRB640C

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kaitlentė HOTPOINT KRB640C

170,88 €
ID: 5724851
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 30

Skelbimo aprašas

Keraminė kaitlentė, 4 „Hi-Light“ kaitvietės, likusio karščio indikatoriai, jutiklinis valdymas (9 galios lygiai), automatiškai išsijungia, valdymo blokavimas („Apsauga nuo vaikų“), „Energy Saving Systems“ – mažos elektros sąnaudos naudojant režimą „Stand-By“, maksimali pajungimo galia – 6,7 kW, spalva – juoda (be rėmelių), matmenys (A х P х G) – 5,3 x 59 x 52 cm.

Stiklo keraminė kaitlentė
Viryklės „HOTPOINT-ARISTON KRB-640 C“ stiklo keraminė kaitlentė greitai įkaista, ją paprasta valyti, puikiai atrodo bet kurioje virtuvėje. Kaitlentė pagaminta iš lygios ir tvirtos stiklo keramikos, kuri atitinka europietiškus standartus. Paviršius išliks nepažeistas, jeigu ant jo iš 15 cm aukščio nukris indai, kurių svoris – 1,8 kg. Kaitvietės perduoda šilumą tiesiai iš kaitinimo elemento į indo dugną, palikdama likusią kaitvietės dalį šalta ar vos šilta, todėl ji yra saugi tiek suaugusiems, tiek vaikams. Išvalyti šią kaitlentę galima su specialiu grandikliu, kempine, šluoste ar specialiu valikliu.

Jutiklinis valdymas
„HOTPOINT-ARISTON KRB-640 C“ stiklo keraminė kaitlentė turi jutiklinį valdymą, todėl nebereikės sukinėti daugiafunkcinių rankenėlių. Lengvais mygtukų paspaudimais galėsite nustatyti maisto gaminimui reikalingą kaitlentės galią ir temperatūrą. Tokią kaitlentę lengviau valyti, nes ji visiškai lygi, be jokių rankenėlių.

Valdymo blokavimas – „Apsauga nuo vaikų“
Smalsiems mažyliams daugiau nebaisūs jokie nudegimai dėl režimo „Apsauga nuo vaikų“, kuris užblokuoja „HOTPOINT-ARISTON KRB-640 C“ stiklo keraminės kaitlentės valdymo skydelį.

Likusio karščio indikatoriai
Stiklo keraminė kaitlentė „HOTPOINT-ARISTON KRB-640 C“ saugo savo šeimininkus nuo nudegimų, įspėdama šviesos signalu (raidė „H“), kad kaitvietės paviršius dar karštas ir jo negalima liesti. Šią funkciją galima panaudoti troškinimui arba ta, kad išlaikytumėte pagamintą maistą šiltą.

Automatinis išsijungimas
Paklusni ir saugi stiklo keraminė „HOTPOINT-ARISTON KRB-640 C“ kaitlentė veikia tik Jums paliepus. Dėl funkcijos „Automatinis išsijungimas“ kaitlentė pati nustos veikti, išjungs kaitvietę ar visą kaitlentę, jeigu Jūs ilgą laiką neduosite nurodymų.
Valdymas
Valdymo tipas:
Jutiklinis valdymas
Laikmatis:
Nėra
Valdymo skydelio išdėstymas:
Iš priekio
Elektros energijos sąnaudos
"Energy Saving":
Yra
Maksimali prijungimo galia (kW):
6,7 kW
Saugumo sistema
Valdymo blokavimas – „Apsauga nuo vaikų“:
Yra
Likusios šilumos indikatorius:
Yra
Unikaliosios savybės
Funkcija „Stop&Go“:
Nėra
Automatinis išsijungimas:
Yra
Matmenys
Matmenys (A x P x G):
5,3 x 59 x 52 cm
Prekę galite užsakyti internetinėje parduotuvėje:
http://www.eveluks.lt/lt/buitine-technika/imontuojama-buitine-technika/kaitlente-hotpoint-krb640c.html

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai