Jūros daržovės Dulse

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Jūros daržovės Dulse

0,29 €
ID: 5659081
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 36

Skelbimo aprašas

Užaugintos švariausiose Atlanto vandenyno pakrantėse, išdžiovintos žemoje temperatūroje. Švelnaus skonio ir aromato, labai lengvai paruošiamos.
Be konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai natrio.
Tamsiai rausvos spalvos Dulse yra populiariausios Atlanto jūros daržovės. Naudojama nedideliais kiekiais. Pakuotėje apie 20 porcijų.
Naudojimas: gerai nuplauti. Dėti į salotas (prieš tai supjaustyti ir pamirkyti 2 min.), į sriubas ar greitai paruošiamus patiekalus (blanširuoti arba dėti maisto ruošimo pabaigoje). Skanu dėti į kruopų sriubas, su daržovėmis, makaronais, kuskusu, omletu, polenta, soromis ar kynva.
Dėl jūros daržovėse natūraliai esančio ypač didelio jodo kiekio rekomenduojama per savaitę suaugusiems neviršyti 5 g, vaikams iki 4 m - 1.7 g produkto.
Maistinė vertė (100 g) - 1078 kJ/255 kcal: baltymų 18.1 g, riebalų 0.3 g (iš jų sočiųjų 0.1 g), angliavandenių 38 g (iš jų cukrų <0.5 g), skaidulinių medžiagų 14.2 g, natrio <0.1 g.
Sudėtyje gali būti vėžiagyvių pėdsakų.
Laikyti sandarioje pakuotėje. Atsiradę pabalimai ant jūros daržovių yra iš jų pačių išsiskyrusi druska, kuri veikia kaip natūralus konservantas.
Ispanijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

http://www.biofarma.lt/maisto-produktai/1224-jros-darzovs-dulse.html

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai