Josera Sensi Plus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Josera Sensi Plus

Sutartinė
ID: 5526173
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 54

Skelbimo aprašas

Josera Sensi Plus 15 kg - 130 Lt. Vilniuje pristatymas nemokamas.

Švelnus maistas su antiena ir ryžiais. Lengvai virškinamas, skirtas šunims, turintiems jautrią virškinimo sistemą. Ar jūsų šuo turi jautrią virškinimo sistemą? Ar jam sunku suvirškinti jautieną, ėrieną, kiaulieną, soją ar kviečius? Tuomet SensiPlus - tinkamas pasirinkimas.

Lengvai virškinamas pašaras su antiena ir ryžiais.
SensiPlus yra lengvai virškinamas visavertis pašaras šunims, turintiems jautrią virškinimo sistemą. Pašaro sudėtyje yra antiena, kaip baltymų šaltinis, ryžiai, kaip karbohidratų šaltinis, ir nėra gliuteno. Prisotintas mielių.
* Tinkamas šunims, netoleruojantiems jautienos, avienos, kiaulienos, žuvies ir gliuteno.
* Mielės palengvina virškinimą.
* Sudėtyje yra biotinas sveikai odai ir gražiam kailiui.
Biotinas ir Mielės
Gryna paukštiena
Be kviečių ir sojos

Antiena yra baltymų šaltinis, ryžiai aprūpina organizmą angliavandeniais, visos atsakingai parinktos sudėtinės dalys leidžia savo keturkojui draugui sudaryti lengvą ir skanią dietą. Dėl lengvai virškinamos paukštienos SensiPlus ėdalas yra ypatingai sveikas. Natūralus probiotikas inulinas stiprina jūsų draugo imuninę sistemą, mielės gerina virškinimą. Biotinas užtikrina sveikos odos ir žvilgančio kailio vystymąsi.

Šerkite savo jautrų suaugusį šunį SensiPlus pašaru nuo pat pradžių. Padėka jums - sveikas ir gyvybingas šuo. SensiPlus - geriausia jautriam šuniui.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai