"Jeronimas" , kvapioji pelargonija, vešli

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

"Jeronimas" , kvapioji pelargonija, vešli

3,99 €
ID: 5814491
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 565

Skelbimo aprašas

Kambarine gėle " -Jeronimas" aukštis 40cm.
Kambarine gėle "Jeronimas" (kvapioji pelargonija) labai vešli, valo ora, skleidzia malonu aromatą, gydo kvėpavimo ligas ir teigiamai veikia kvėpavimo takus, gerina miegą,Tinka bronchitui gydyti, laikyti ausyje, esant skausmui.
Jeronimas - kitaip pelargonija, be visokiausių kitokių vaistinių savybių kaip vaistai nuo bronchito, ausų uždegimo, nervinės įtampos slopinimo, jis turi ir repelento nuo uodų savybių.

Palergonija skleidžia stiprų kvapą, t.y. lakias biologiškai aktyvias medžiagas - fitoncidus, galinčius reguliuoti kraujagyslių ir raumenų veiklą, taip pat turi priešmikrobinio aktyvumo. Mokslininkai nustatė, kad palergonijos fitoncidai savo savybėmis prilygsta tokių augalų, kaip česnakas, svogūnas, jonažolė fitoncidams.Ypač palankiai palergonija veikia ligonius sergančius gastritu su padidėjusiu rūgštingumu, gydo kepenis ir tulžies pūslę. Palergonija namuose - tai profilaktinė priemonė nuo vėžio. Geras priešuždegiminis vaistas - nes ji nukenksmina orą bute. Radikulitu, osteochondroze - dėti susmulkintų palergonijos lapų kompresus prie skaudamų vietų visai nakčiai.
Vaistai iš palergonijos stabdo kraujavimą, nuskausmina, turi sutraukiamo, priešuždegiminio, antiseptinio poveikio. Vaistams dažniausiai naudojami palergonijos lapai.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai