JBL PartyBox On-The-Go garso kolonėlė

JBL PartyBox On-The-Go garso kolonėlė

15 €
ID: 8067719
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9
JBL PartyBox On-The-Go garso kolonėlė

Skelbimo aprašas

Įsivaizduokite puikų muzikos palydovą bet kokiai jūsų šventei ar renginiui – JBL PartyBox On-The-Go garso kolonėlę. Ši nešiojama kolonėlė, sverianti tik 7,5 kg ir 600 mm x 367 mm x 312 mm dydžio, yra ne tik patogi nešiotis, bet ir pasižymi IPX4 atsparumu vandeniui, užtikrinančiu patikimumą net ir neplanuotose situacijose. Su galingais 100 W garsiakalbiais ir atkuriamais dažniais nuo 50 Hz iki 20 KHz, jūsų muzika skambės aiškiai ir garsiai, o „JBL Pro Sound“ technologija užtikrins nepriekaištingą garso kokybę.

Puikiai tinka įvairioms progoms: nuo kiemo vakarėlių iki paplūdimio susibūrimų, taip pat idealiai tinka seminarų ar pristatymų metu, nes komplekte yra belaidis mikrofonas. Bluetooth 4.2 ryšys suteikia lengvą prieigą prie jūsų mėgstamiausios muzikos, o 3,5 mm audio jungtis leidžia prisijungti įvairius garsinius įrenginius.

Kiekvienoje nuomos paslaugoje įeina pati kolonėlė, belaidis mikrofonas, patogus įkroviklis bei nešiojimo juosta, todėl turėsite viską, ko reikia muzikai grojant. Su 6 valandų nepriklausomo naudojimosi laiku JBL PartyBox On-The-Go garantuoja, kad jūsų renginys liks gyvas ir energingas ilgą laiką.

Vienu įkrovimu groja iki 6 valandų;
„JBL Pro Sound“ garso technologija;
LED apšvietimas prisitaikantis prie muzikos;
100W garsiakalbių galia.
3,5 mm audio jungtis

Į kainą įskaičiuota: Kolonėlė, belaidis mikrofonas, įkroviklis ir nešiojimo juosta.

Kontaktai

Vardas
Airidas Smirnovas
Telefonas
Miestas
Vilnius
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai