Itališka Sofa Lova Cambronne

Itališka Sofa Lova Cambronne

1 099 €
ID: 8062908
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10
Itališka Sofa Lova Cambronne

Skelbimo aprašas

Itališka sofa lova su 17cm čiužiniu ir 9 porankių dizainais. Ši sofa lova tai kruopštus italų gamintojų darbas siekiant suderinti patrauklią kainą ir nepriekaištingą kokybę. Porankių dizainai ir išmatavimai leidžia keisti galutinius sofos matmenis ir pritaikyti sofą net ir labai mažoms erdvėms. Baldai gaminami 4 išmatavimų čiužiniams (žiūrėkite produkto specifikaciją). Cambrionne sofos gaminamos naudojant aukščiausios rūšies žaliavas ir gobelenus, poliuretanas su silikonuoto putlinto pluošto sluoksniu.

Rinkdamiesi minkštus baldus atkreipkite dėmesį į baldo gabaritus ir konstrukciją. Pagal sofos gabaritus ant grindų išdėlioti laikraščiai ar žurnalai padės geriau suprasti kaip baldas atrodys kambaryje. Neužmirškite išmatuoti durų ir siauriausių gyvenamosios patalpos vietų baldų įnešimui. Jeigu tai sofa lova– pabandykite išdėlioti ir išskleistos, miegui paruoštos sofos-lovos gabaritinius matmenis. Itališka sofa lova Cambrionne suprojektuota su nuimamais porankiais, atlošu, sėdimąja dalimi, gobelenai nuimami ir plaunami ( pasitikrinti pasirinkto gobeleno savybes) nuo sėdimosios ir atlošo. Už papildomą priemoką padidinto elastingumo poliuretano putų čiužinį galite papildyti memory putų sluoksniu. Gobelenus ar odas galima rinktis iš ypatingai plačios itališkų gobelenų bei natūralių odų paletės.

Sofa lova Cambronne pavaizduota su Fenix G tipo gobelenu. Kaina nurodyta 140x190x17 čiužiniui pritaikytos sofos lovos su G tipo gobelenu. Produkto specifikacijoje rasite visus galimus pasirinkimų variantus.

Rekomenduojame vandeniu valomi Gobelenai Aqua Clean – drėgna pašluoste su vandeniu išvalysite rašalo, kavos, vyno ar maisto dėmes.

Kontaktai

Vardas
Monoidėja
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai