IŠSKIRTINAI ĮRENGTAS BUTAS "GUDELIŲ ŠILE"

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

IŠSKIRTINAI ĮRENGTAS BUTAS "GUDELIŲ ŠILE"

154 947 €
ID: 5669046
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 42

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Lazdynai
Statybos metai
2009
Aukštų skaičius
6
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
80
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Vieta automobiliui
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS IŠSKIRTINAI ĮRENGTAS BUTAS PUŠYNE SU DIDELE TERASA!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- UŽDARAS, NEDIDELIS KVARTALAS PUŠYNO APSUPTYJE;

- YPATINGAI KOKYBIŠKAI IR JAUKIAI ĮRENGTAS BUTAS;

- SU VISAIS BALDAIS IR BUITINE TECHNIKA;

VIETA. Išskirtinė vieta gyventi. Septynių namų uždaras kvartalas iš visų pusių apsuptas pušyno. Jokio gatvių triukšmo, aplink vien gamta ir ramybė. Miško takeliais lengvai pasiekiama Neries upė. Šalia nėra senos statybos namų, apskritai tai vieninteliai namai šioje vietoje, todėl čia susiformavusi bendruomeniška kaimynystė. Kita vertus gyventi čia patogu dėl susisiekimo tiek nuosavu tiek ir viešuoju transportu, netoliese yra visa patogiam gyvenimui reikalinga infrastruktūra. Gyvenvietė vertinama dėl patogios lokacijos mieste ir gryno oro bei gamtos.

SUSISIEKIMAS. Patogus susisiekimas viešuoju transportu. Vos už 50 METRŲ yra autobusų stotelė, kur nuolat kursuoja miesto autobusas Centro kryptimi. Ypatingai patogus susisiekimas nuosavu autmobiliu su bet kuria Vilniaus vieta, tiek naujai atidarytu aplinkeliu tiek ir kitomis gatvėmis.

NAMAS. Kokybiškas, šiltas mūrinis vienos laiptinės namas. Iš parkingo patenkama tiesiai į namą. Name yra liftas. Namą ir visą aplinką administruoja ir prižiūri įmonė. Tvarkingos namo laiptinės.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Yra galimybė įsigyti požeminę automobilio parkavimo vietą [+15000 LT]. Šalia namo taip pat yra pakankamai erdvi aikštelė automobiliams. Didžioji dauguma kvartalo automobilių parkuojama po visu kvartalu esančiame požeminiame parkinge, todėl čia nerasite ant šaligatvių paliktų automobilių. Niekas čia netrukdo džiaugtis gamta.

BENDRUOMENĖ. Bendruomeniški gyvenvietės kaimynai. Visa teritorija aptverta tvora, puikiai prižiūrėtas vidinis kiemas su dekoratyviniais augalais, fontanu, vaikų žaidimų aikštelėmis. Darni ir saugi kaimynystė.

KOMUNIKACIJOS. Ypatingai pigus buto šildymas, - šalčiausiais metų mėnesiais retai kada pasiekiantis tris šimtus litų. Bute yra šviesolaidis interentas, kabelinė televizija. Bute yra išvedžiota signalizacija.

IŠPLANAVIMAS. Funkcionalus buto išplanavimas. Holas su sienine spinta, erdvi svetainė, dalinai izoliuota virtuvė, du erdvūs miegamieji kambariai ir didelis vonios kamabrys su langu. Butui priklauso didelė terasa į kurią patenkama iš svetainės. Beveik visi buto langai [išskyrus vieno miegamojo] orientuoti pietvakarių kryptimi, - todėl čia nuolat saulėta ir šviesu. Vieno miegamojo langai orientuoti į rytus.

ĮRENGIMAS. Ypatingai kokybiškai įrengtas butas. Viduje vyrauja šviesios spalvos, kurios tik dar labiau padidina ir taip erdvų butą. Jaukiai ir apgalvotai įrengtas apšvietimas, atidžiai parinkti šviestuvai. Kokybiškos ir ilgaamžės grindys. Durys, rankenos, dekoro elementai – visai tai aukštos kokybės gaminiai. Akmens masės plytelės, vonioje šildomos grindys. Viskas šiame bute dera tarpusavyje, viskas įrengta kruopščiai ir naudojant tik kokybiškas medžiagas.

BALDAI. Butas parduodamas su visais jame esančiais baldais ir buitine technika. Kokybiški virtuvės baldai su įmontuotu šaldytuvu, indaplove, kaitlente, orkaite, gartraukiu. Valgomojo stalas su kėdėmis. Bute yra trys įmontuotos sieninės spintos. Skandinaviški svetainės baldai, brangus kilimas. Miegamojo lova, darbo kampas. Visoms lentynoms ir baldams naudota tik mediena, visi gaminti ir pritaikyti specialiai šiam butui. Puikiai išplanuota vonia, kur įmontuojamuose balduose telpa ir skalbyklė bei džiovyklė. Vonios kambaryje sumontuota kokybišks vokiška santechnika. Bute yra visos užuolaidos ir apsauginės žaliuzės.

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai