Irengtas namas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Irengtas namas

128 881 €
ID: 5620695
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 283

Apie

Savivaldybė
Klaipėdos r. sav.
Gyvenvietė
Trušelių k.
Statybos metai
2012
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
123.00
Sklypo plotas (a)
9.00
Kambarių sk.
4
Statybos tipas
Blokinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

Is pirmu ranku!


6km nuo Klaipedos miesto centro parduodu naujos statybos ir patogaus išplanavimo vieno aukšto 123kv.m nama. Isplanavimas: virtuvė su valgomuoju, erdvi svetainė, 3 miegamieji bei 2 san. mazgai, garažas / stoginė automobiliui, terasos. Sienos mūrytos iš kokybiškų SILKA silikatinių blokelių, itin gerai apšiltintos 20 cm storio polistireniniu putplasčiu. Geros kokybės penkių kamerų plastikiniai langai su trigubo stiklo paketais.Namas parduodamas su pilna išorės apdaila ir pilna vidaus apdaila. Sklypo plotas 9a. Įrengtas lietaus drenažas. Islygintas sklypas, apsetas zole, kieme trinkeles, aptvertas tvora. Yra dujos.Yra ikurta bendrija.Kvartalas apgyvendintas.


• Į kainą įskaičiuotas žemės sklypas, komunikacijos, pilna lauko apdaila, vandentiekio, kanalizacijos bei elektros įvadai, lauko drenažas.
• Pilnai įrengta katilinė, kiekviename kambaryje įrengtas šilumos reguliatorius.
• Namų viduje pilnai įrengtas interjeras (pagal architektų projektą): išklota grindų danga, išdažyti ir ištapetuoti kambariai, wc kambariai su išklotomis plytelėmis ir pastatytais santechnikos prietaisais, pakabinti modernūs šviestuvai, įrengti laiptai.
• Atlikti pagrindiniai gerbūvio darbai: paklotos trinkelės, pastatyta tvora su įvažiavimo vartais ir įėjimo varteliais, išlygintas sklypas pasodinta veja.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai