Ir Tu gali atidaryti savo grožio saloną arba atnaujinti jau turimą!!!!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ir Tu gali atidaryti savo grožio saloną arba atnaujinti jau turimą!!!!

Sutartinė
ID: 5357270
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 825

Skelbimo aprašas

Mes galime Tau padėti!!! www.bodyevolution.lt
Ar Jūsų grožio bei sveikatos salonas nuolat papildomas naujovėmis? Ar norite pritraukti dar daugiau klientų? Mes galime Jums padėti! Pasiūlysime geriausias bei naujausias technologijas, kad netrukus taptumėte išskirtiniai ir patys inovatyviausi.
Siekiant dar geresnių rezultatų, kiekvienais metais Roll Evolution Shaper masažo aparatas yra vis techniškai patobulinamas ir atnaujinas, todėl šiandien mes didžiuojamės galėdami pristatyti pačius naujausius Roll masažo aparatus! Jei nori šias naujoves pamatyti savo akimis, įsitikinti jų unikalumu ir išmėginti pats, esi labai laukiamas pas mus!!!
Saugus, sertifikuotas, modernus, stilingas, efektyvus, skleidžiantis ilguosius infraraudonuosius spindulius, turintis kolageno lempas Roll Evolution Shaper masažo aparatas skirtas atlikti limfodrenažinį masažą ir patobulinti kūno linijas.
Siūlome puikų bei traukiantį moterų dėmesį Vacu Evolution Shaper įrenginį. Įrenginyje naudojami pačių naujausių technologijų pasiekimai – vakuumas ir infraraudonųjų spindulių poveikis, kurių dėka padidėja fizinis aktyvumas ir per trumpesnį laiką pasiekiami norimi rezultatai.
Dar vienas puikus atradimas! Vibra Platforma - tai beprecedentis vibracijos būdas, kuris sukelia stiprius virpesius, tokiu būdu išjudindamas riebalinį audinį.
Jei susidomėjai ir norėtum pradėti savo verslą, suteikiame Tau visus veiklos pradžiai reikalingus spaudos maketus: plakatus, abonentines, vizitines ir dovanų korteles, skrajutes, taip pat ir vidinius blankus. Tau tereikės įrašyti savo studijos duomenis ir atsispausdinti. Ar gali būti dar paprasčiau?
Paslaugus ir draugiškas mūsų kolektyvas apmokys, patars ir suteiks visą reikalingą išsamią informaciją, kuri leis Tau efektyviai ir rezultatyviai vykdyti studijos veiklą.
Roll Evolution Shaper, Vacu Evolution Shaper, Vibra platforma gali būti naudojami SPA ir masažo studijose, sporto klubuose, grožio salonuose, taip pat individualiam poreikiui tenkinti.
Paskutinis pripažinimas Ukrainoje vykusioje parodoje „Sport Industry“ gavus apdovanojimą „Leader of innovative technologies in fitness equipments 2013 "

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai