Įmonių steigimas ir pardavimas Lenkijoje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Įmonių steigimas ir pardavimas Lenkijoje

Sutartinė
ID: 5773829
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 151

Skelbimo aprašas

Įmonių steigimas ir pardavimas Lenkijoje

VIP Management teikia įmonių steigimo ir įmonių pardavimo paslaugas visoje Lenkijoje be tarpininkų. Pagrindinė mūsų buveinė randasi Lenkijos sostinėje Varšuvoje.

Su mūsų pagalba Jūs lengvai įsteigsite arba įsigysite visiškai paruoštą veiklai įmonę, su kuria galėsite vykdyti komercinę veiklą jau kitą dieną po įsigijimo.
Mes padėsime įsteigti įmonę arba nupirkti jau įsteigtą įmonę net nevažiuojant į Lenkiją. Visus formalumus sutvarkome nuotoliniu būdu - greitai, patikimai ir saugiai.

Mes nepardavinėjame naudotų įmonių, visos įmonės yra naujai įsteigtos ir pilnai paruoštos veiklai, gautas statistikos kodas (REGON) įregistruotas PVM mokėtojo kodas (NIP), suteiktas buveinės adresas. Parduodami įmonę, suteikiame garantinį raštą ir užtikriname, kad įmonė yra 100 proc. švari ir jokios veiklos nevykdė.

Populiariausia teisinė forma Lenkijoje yra ( Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. z o.o.), tai teisinis statusas, kuris atitinkalietuvišką UAB.
Kad įsteigtum arba įsigytum Sp. z o.o., minimaliai reikalingas vienas fizinis asmuo, kuris bus įmonės akcininkas ir vadovas. Tam kad įmonė galėtų vykdyti veiklą, užtenka to, kad įmonė turi vadovą. Tam, kad galima būtų vykdyti veiklą, kitaip nei Lietuvoje, vadovui įdarbinimas Sodroje (ZUS) neprivalomas, tuo tarpu Lietuvoje būtinas įdarbinimas.

Mūsų paslaugos:
- įmonių steigimas;
- įmonių pardavimas;
- banko sąskaitų atidarymas;
- buhalterinė apskaita;
- virtualaus biuro paslaugos;
- derybos su verslo partneriais iš Lenkijos;

Padedame atidaryti banko sąskaitas Lenkijos bankuose Bank Pekao, Aliorbank, BZ WBK, PKO Bank, visoms įmonėms. Tame tarpe įmonėms iš Lietuvos ir Latvijos.

Daugiau informacijos:
Tel.: +48 732 600 007
+370 6900 9006
E-paštas: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai