Įkraunama lempa nagams 54w

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Įkraunama lempa nagams 54w

71,6 €
ID: 8073610
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5

Skelbimo aprašas

Įkraunama, moderni, baltos spalvos lempa, kurioje sumontuota net 30vnt. galingų UV/LED šviesos diodų, kurių dėka stingsta visos UV ir LED priemonės, o specialus jų išdėstymas užtikrina, kad priemonių džiovinimas visada bus sėkmingas ir neliks aklų zonų. UV/LED diodai skleidžia baltą šviesą, todėl yra saugūs akims ir odai. Lempa taip pat turi judesio daviklį, todėl įdėjus plaštaką į lempą įsijungia, o ištraukus plaštaką – automatiškai išsijungia. Prietaiso korpuso viršutinėje dalyje rasite įmontuotą 30s, 60s ir 90s laikmatį. Papildomai ši lempa turi INVERSE SCREEN, 99S LOW TEMPERATURE ir lako įsiminimo funkcijas. INVERSE SCREEN - funkcija leidžia reguliuoti laikmačio rodymo kryptį į meistrą arba į klientą. 99S LOW TEMPERATURE - funkcijos metu lempos galia laipsniškai didėja, kad iki minimumo sumažintų gelio kaitimo, deginimo pojūtį klientui.

Svarbiausia tai, kad šis lempos modelis veikia ne tik prisijungus prie el.lizdo - lempa turi vidinį maitinimo šaltinį/bateriją, kuri leidžia atlikti manikiūrą ir pedikiūrą bet kurioje vietoje, todėl šis modelis idealus meistrui atliekančiam procedūras kliento namuose.

Lempa tinkama nagų priauginimui, geliniam lakavimui ir pedikiūrui. Nuimamas lempos pagrindas/dugnas palengvina lempos priežiūrą ir paviršiaus valymą. Idealiai tinkama naudoti grožio salonuose.

Techniniai duomenys:

įtampa: 100V-240V 50/60HZ 1A, DC 12,6V 1,5A
bangos ilgis: 365 + 405 nm
galingumas 54W
šviesos diodų skaičius: 30vnt. DUAL LED
laikmatis 30s/60s/99s
INVERSE SCREEN funkcija
99S LOW TEMPERATURE funkcija
laiko įsiminimo funkciją
LCD ekranas
reguliuojamas lempos galingumas
įkraunama - galima dirbti neįjungus į el.lizdą
judesio davikliai
kietina visas UV ir LED priemones
išskirtinis dizainas
matmenys: plotis 18,5cm, aukštis 9cm, gylis 13,5cm
laido ilgis: 110cm

Komplektaciją sudaro: 1 x lempa, 1 x maitinimo laidas.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai