Įdomios, efektyvios bei pozityvios anglų pamokos :)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Įdomios, efektyvios bei pozityvios anglų pamokos :)

Sutartinė
ID: 5716008
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 46

Skelbimo aprašas

Anglų kalba jums asocijuojasi su didele kaip JAV mokytoja, daužančia rodomąja lazdele per suolą ir rėkiančia bet kokiu kitu, tik jokiu iš angliškų akcentų: "Rypyt aftėr my"? Pamirškite šį košmarą!

Siūlau įdomias, efektyvias, produktyvias bei pozityvias anglų pamokas. Minimali pamokos trukmė – dvi akademinės valandos (pusantros valandos). Galima mokytis tiek gyvai, tiek per SKYPE. Pamokų spektras išties platus: pagal jūsų pageidavimą mokomės arba bendrosios anglų kalbos, arba sutelkiame dėmesį į kokią nors vieną sritį – šnekamąją kalbą, gramatiką, rašymą, žodyno plėtimą, pasiruošimą specifiniam egzaminui.

Dirbu tik nuo A2 (pradedančio vartotojo) lygio (kitaip tariant, nedirbu su visiškais pradinukais, tam, kad galėtumėte mokytis, turite bent minimaliai mokėti anglų kalbą) iki C1 lygio. Mano specializacija yra B1-B2 lygių mokymas bei paruošimas egzaminams: dešimtos klasės anglų kalbos testui, valstybiniam anglų kalbos egzaminui, IELTS, TOEFL, kai kuriems Cambridge egzaminams. Taip pat ruošiu devintokus JAV įsteigtai „ExCel“ programai.

Per pamokas tradiciškai lavinsime keturis pagrindinius įgūdžius: klausymą, skaitymą, rašymą, kalbėjimą bei pagalbinį – kalbos vartojimą (gramatiką ir žodyną). Tačiau man ne tiek svarbu, kad mokinys/-ė galėtų puikiai išlaikyti egzaminus, kiek neįkainojama galimybė kritiškai/nestandartiškai mąstyti bei argumentuoti savo nuomonę. Padarėme skaitymą? Paprašysiu jūsų paneigti ką tik perskaitytą tekstą! Padarėme klausymą? Paklausiu, ką jūs manote apie ką tik sužinotą informaciją. Išmokome taisyklę? Sugalvokite kalbinių situacijų, kur ją galima pritaikyti! Čia tik pradžia – su daugiau iššūkių susidursite jau atėję į pamoką :)

Įmanomas ir profesinės anglų kalbos mokymas: verslo, turizmo, menų, socialinių ir humanitarinių krypčių, akademinė anglų kalba.

Rašau tiek mokyklinius, tiek reikalingus stojimui rašto darbus.

APIE MANE

Esu paskutinio kurso studentas, kitais metais tęsiu studijas magistrantūroje. Nuo pat mokyklos laikų žavėjausi kalbomis, dalyvaudavau konkursuose, olimpiadose, išvykose. Pats moku keturias kalbas: lietuvių, anglų, rusų – puikai, prancūzų dar tobulinuosi :)

Turiu platų žinių background‘ą (jei nežinote, ką reiškia šis žodis, atradote dar vieną priežastį mokytis anglų kalbos :)), esu plačių pažiūrų žmogus, nestokojantis kūrybingumo, humoro jausmo, atsakomybės ir, žinoma, kompetencijos. Myliu mokytojo darbą ir dėstomą dalyką, todėl entuziastingai ir energingai vedu pamokas ir, tikiuosi, galėsiu įkvėpti jus ir suteikti jums papildomos motyvacijos mokytis anglų kalbos.

KUR IR KADA?

Jūsų patogumui atvykstu į jūsų namus, deja, neturiu galimybės priimti pas save. Tačiau manau, jog darbas jaukioje namų aplinkoje yra efektyvesnis, turiningesnis ir, kas svarbiausia, malonesnis, nes nejausite įtampos žinodami, jog nesate „kabinete“.

Šiuo metu studijuoju, todėl pamokos organizuojamos vakarais. Tai yra palankus laikas, nes, grįžę namo, pamiršite (bent jau kuriam laikui :)) dienos rūpesčius ir galėsite sutelkti visą dėmesį į kalbos mokymąsi.

Vienos pamokos trukmė – dvi akademinės valandos (pusantros valandos, taigi valandos kaina - 30LT). Standartinės pamokos kaina: 45 Lt. Mokantis daugiau nei kartą per savaitę taikomos nuolaidos.

Daugiau informacijos mano asmeniniame tinklalapyje: http://splendid-english.weebly.com

Susidomėjote? Laukiu jūsų žinučių/skambučių.

Tel. +370 677 36617

E-mail: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai