Himalajų druskos blokelis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Himalajų druskos blokelis

Sutartinė
ID: 5625354
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 138

Skelbimo aprašas

Iš Himalajų rožinės druskos pagaminti blokeliai, plokštelės gali būti naudojami, grilio patiekalų ruošimui, šaldymui, sūdymui, kepimui, druskos užpilo gaminimui, patiekalų serviravimui.
Kristalinis druskos tinklas pasižymi santykinai aukštu tikrosios energijos lygiu (energijos ir vieneto svorio santykis), dėl to druska yra linkusi išlaikyti temperatūrą, kurią labai greitai pasiekia. Dėl fakto, jog druska nepasižymi akytumu arba drėgnumu (0,026%), druskos blokeliai gali būti saugiai šildomi arba šaldomi iki beveik kiekvienos ribinės temperatūros.
Naudojant iš Himalajų druskos pagamintas plokšteles reikia atsižvelgti į du kitus klausimus. Faktas, jog druska nepasižymi akytumu reiškia, jog paviršiaus plotas, su kuriuo liečiasi mūsų maistas, yra minimalus. Lyginant pavyzdžiui su kasamąja druska arba natūraliai nugarintais druskos kristalais, šie dideli druskos blokeliai suteikia patiekalams tik santykinai vidutinį sūrumą. Antra, aukštas mikroelementų lygis (0,2% sieros, 0,4% kalkių, 0,35% potašo, 0,16% magnio i 80 kitų) suteikia druskai švelnesnio ir pilnesnio skonio.
Kaip ant Himalajų druskos plytelių ir plokštelių paruošti patiekalus?
Druskos plytelės gali būti naudojamos ruošiant plonus mėsos, žuvų arba jūros gėrybių ritinėlius. Druskos plytelę atšaldykite, o vėliau plonus tuno arba jautienos carpaccio ritinėlius tiesiogiai padėkite ant plytelės. Produktų sūrėjimo procesas reikalauja laiko.
Himalajų druskos plokštelės gali būti kaitinamos net iki 450 Celsijaus laipsnių ir galima jas panaudoti lengvam įvairių rūšių maisto pakepimui. Išvirus, plytelės temperatūra nukrenta iki kambario temperatūros ir tuomet galima ją panaudoti patiekalų pateikimui!
Druskos plokštelė gali būti naudojama ruošiant patiekalus, kurie šildomi kepimo krosnelėje, virš dujinio arba elektrinio degtuvo ugnies arba grilyje. Reikia atsiminti, jog aukštos temperatūros atveju, druskos plokštelė gali kai kuriose vietose tapti baltos spalvos. Tai tipinis reiškinys. Po atšaldymo plytelė įgaus savo pirminę spalvą. Prieš pradedant ruošti patiekalus, įsitikinkite, kad druskos plokštelė yra visiškai sausa, nes plokštelės viduje esantis vanduo arba drėgmė gali ją sugadinti. Paprastai džiovinimas trunka apie 24 valandas (nuo paskutinio kontakto su vandeniu).
Pašildymui krosnelėje: Sausą druskos plokštelę padėkite ant šaltos krosnelės, vėliau įjunkite ją ir nustatykite 250 Celsijaus laipsnių temperatūrą. Kai krosnelė įšils iki 250 Celsijaus laipsnių, tuomet ištraukite ją ir maždaug 30 minučių palikite, kad atvėstų. Vėliau dar kartą įdėkite į krosnelę ir nustatykite 400 - 450 Celsijaus laipsnių temperatūrą.
Pašildymui panaudojant dujinį degtuvą: Sausą druskos plokštelę 15 minučių padėkite virš degtuvo ugnies. Jeigu norite dar labiau įkaitinti plokštelę, tuomet palikite ją ant lengvos ugnies dar 15 minučių.
Pašildymui elektrinėje krosnelėje: Jeigu norite, kad plokštelė tiesiogiai neliestų elektrinės krosnelės šildančio elemento, tuomet reikia panaudoti distancinį žiedą.
Kuomet druskos plokštelės įšyla, tuomet galima pradėti mėsos, žuvų arba daržovių ruošimą. Padėkite juos ant plokštelės paviršiaus. Mėsą, žuvis arba daržoves šiek tiek išmaišykite, pridėkite aliejaus, prieskonių ir žolelių. Priklausomai nuo pageidaujamo druskos kiekio plokštelės paviršių galima lengvai apšlakstyti alyvuogių aliejumi (mažesnio alyvuogių aliejaus kiekio atveju patiekalas bus sūresnis ir atvirkščiai). Sudėtinius komponentus apverskite ir maišykite tiesiogiai ant plokštelės. Pati druskos plokštelė išlaikys savo temperatūrą per maždaug 20-30 minučių. Paruošus patiekalą, plokštelę galite keletui valandų atidėti, kol ji atšals, o vėliau ją išplaukite.
Druskos plokštelių, plokščių ir plytelių valymas
Paruošus patiekalus, plytelę reikia nuvalyti sušlapintu skuduru arba virtuviniu popieriumi bei nugrandyti maisto likučius. Plokštelės negalima panardinti į vandenį, nes tokiu būdu ji gali sušlapti, o vėliau kaitinimo metu - sutrūkti. Plokštelę reikia palikti bent 24 valandų laikui, kol ji apdžiūs. Negalima naudoti muilo arba kitų valiklių. Karts nuo karto plokštelę galima atšviežinti truputėliu citrinos sulčių.
Reikia atsiminti, kad druskos plytelių išvaizda laikui bėgant gali pasikeisti. Kuo daugiau ruošite patiekalų atmainų, tuo labiau tikėtina, jog plokštelės paviršius pakeis spalvą. Laikui bėgant ant plokštelės gali taip pat atsirasti trūkimų. Reguliaraus naudojimo atveju tai tipinis procesas. Kai plokštelė truks, tuomet galima ją sulaužyti arba sutrinti ir naudoti kaip druską (patiekalų druskinimui).

http://www.biofarma.lt/skalbimo-valymo-plovimo-priemons/61-himalaj-druskos-blokelis.html

www.Biofarma.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai