Gyvenamųjų patalpų tvarkytoja

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gyvenamųjų patalpų tvarkytoja

Sutartinė
ID: 6051160
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 16

Skelbimo aprašas

Studijuojanti (2 kursas) mergina ieško darbo gyvenamųjų patalpų valymui. Garantuotas SĄŽININGAS darbas. VYRAI, manęs nedomina jūsų papildomi pasiūlymai. Jokių kitų paslaugų, apart gyvenamosios patalpos valymo, aš neteikiu!
Jums patogiu metu galiu sutvarkyti Jūsų namus - butą, kotedžą ar namą. Galiu tvarkyti reguliariai - kartą į savaitę ar dažniau. Taip pat galime susitarti vienkartiniam tvarkymui.
Valymo patirties tikrai turiu (šiuo metu papildomai dirbu privačiame viešbutyje administratore - kambarių tvarkytoja). Nepaisant to, Jūsų namų švarai mano laiko yra pakankamai.
Vairuotojo pažymėjimą ir automobilį turiu.
Sugebu kokybiškai ir laiku atlikti savo darbą, esu atsakinga, punktuali, operatyvi, sąžiningai besilaikanti taisyklių, gebanti dirbti komandoje arba atskirai. Dirbdama visada stengiuosi palikti įspūdį apie atliktą darbą tam, kad klientas norėtų nuolat grįžti ir naudotis teikiamomis paslaugomis. Besinaudodama greita orientacija stengiuosi į viską reaguoti operatyviai ir kuo greičiau bei kokybiškiau išspręsti iškilusias problemas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai