Gydomasis nefrito - keramikos kilimėlis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gydomasis nefrito - keramikos kilimėlis

Sutartinė
ID: 4864585
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 313

Skelbimo aprašas

www.medisa.lt

Gydomasis nefrito - keramikos kilimėlis. Tai puikus prietaisas grožio salonams ir SPA centrams. Kilimėlis turi šildymo funkciją, kuri šildo nefryto - keramikos paviršių. Išsiskiriant šilumai nerfitas ir keramika išspinduliuoja infraraudonuosius spindulius ir neigiamus jonus, kurie turi didžiulį gydomąjį poveikį žmogaus organizmui.



SUDĖTIS:

144 nefrito vienetų
144 keramikos vienetų

Nefritas

* skleidžia infraraudonuosius spindulius (95%)

* išskiria neigiamus jonus (226 jonų / cm)



Nefritas yra pusbrangis akmuo, kuris natūraliai skleidžia infraraudonųjų spindulių bangas, kurių ilgis yra toks pat kaip ir žmogaus kūno, nuo 7 iki 14 mikronų. Tai stiprus ir atsparus trinčiai akmuo ir ilgiau nei kiti akmenys, išlaiko šilumą. Nefrito akmenį sudaro kalcio silikatai, magnis ir geležis. Daugelyje Rytų medicinos leidinių nefrito akmuo yra aprašytas kaip gydomasis akmuo šalinantis iš kūno kenksmingas medžiagas ir darantis teigiamą poveikį audiniams. Šis akmuo stiprina, atjaunina organizmą ir prailgina žmogaus gyvenimą.

Neigiami jonai. Šildant nefrito akmenį neigiami jonai susidaro ore. Natūraliai neigiamus jonus mes gauname poilsiaudami prie jūros, būdami miške ar kalnuose, mūsų kūno oksigenatų dėka, neigiami jonai turi galimybę greitai prasiskverbti į organizmą. Šis prietaisas sukuria neigiamą oro jonizaciją "kalnų oro poveikį", praktiškai neišeinant iš namų. Neigiami jonai veikia naudingai, pašalina nuovargį, pagerina kvėpavimo sistemą, didinant imunitetą, kraujo valymo ir regeneravimo procesus. Jie ypač reikalingi tiems, kurie gyvena dūmų užpildytoje miesto aplinkoje, dirba prie kompiuterio arba daug laiko praleidžia prie televizoriaus.

Mineralas Elvanas turi teigiamą poveikį odai, sugeria kenksmingas medžiagas ir sunkiuosius elementus, išgrynina vandenį, turi daug mikroelementų ir praleidžia infraraudonuosius spindulius.


Naudojantis šiuo kilimėliu yra daug naudos sveikatai ir tai nesukelia šalutinio poveikio. Infraraudonieji spinduliai prasiskverbia 6 cm giliai į kūną, plečia kraujagysles, gerina kraujotaką ir limfos apytaką, sukelia ląstelių oksidaciją, gerina medžiagų apykaitą, šalina nuovargį, pradeda regeneracinius procesus. Infraraudonieji spindulių yra plačiai naudojami fizinės terapijos ir kosmetikos priemonėse.



* Pašalina raumenų skausmą sąnariuose bei stubure,

* atpalaiduoja, ramina nervus,

* valo kraują ir tokiu būdu padeda gerinti kraujo rezultatus, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, apsaugo nuo aterosklerozės,

* dėl savo savybių, pagerina organizmo funkcionavimą, reguliuoja kraujo spaudimą, slopina uždegiminius procesus, gerina medžiagų apykaitą ir odos išvaizdą,

* pagreitina hematomos gijimą, sumušimus, pragulas, sporto traumas,

* tinka naudoti po lūžių,

* mažina išsiplėtusias venas ir hemorojų,

* sumažina prostatos simptomus,

* sumažina menstruacijų sutrikimus, skausmą, lėtinius uždegimus,

* gydo reumatą, parezę, osteoporozę, skrandžio, dvylikapirštės žarnos ir skrandžio opas, šlapimo pūslės uždegimus, bronchitą, laringitą, ir peršalimą,

* taip pat padeda ištirpinti akmenis, racionalizuoti inkstų, tulžies pūslės ir žarnų darbą,

* pagerina miego kokybę,

* infraraudonieji spinduliai išskiria endorfinų, kurie pagerina nuotaiką ir energiją, padeda kovoti su stresu, depresija, neurozėmis,

* infraraudonieji spinduliai stiprina imuninę sistemą, pašalina žalingą laisvųjų radikalų poveikį ir padeda ląsteles aprūpinti deguonimi.

* Gydomajį kilimėlį rekomenduojama naudoti 1-8 valandas per dieną. Kilimėlio temperatūra gali būti koreguojama nuo 30 iki 70 laipsnių šilumos. Šildymo trukmė turi būti nustatoma individualiai atsižvelgiant į sveikatą. Geriausias kilimėlio naudojimosi rezultatas bus, kai ant odos liks lengvas paraudimas.

Jei norite naudotis kilimėliu nustatydami didžiausią temperatūra 70C, turi padaryti 3 dienų intervalą tarp procedūrų. Tokios procedūros turėtų būti atliekamos kartą per dieną po 30 min.

Kai naudojate šį nefrito kilimėlį turi dėvėti medvilninius drabužius, kad oda kvėpuotu laisvai. Rekomenduojama gerti stikline vandens prieš ir po procedūros ir dienos metu, bent 1,5 litro vandens. Vanduo padeda pašalinti toksinus. Palaipsniui kūnas regeneruojasi, ir gydymo poveikis yra sveikata ir grožis. Po gydymo, taip pat rekomenduojamas dušas.

Šiuo kilimėliu gali naudotis ir mama su 1 dienos kūdykiu, gydymas ramina vaiką, padeda jiems įveikti peršalimą ir stiprinti imunitetą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai