Gumyčių apyrankių darymo rinkinys Loom Bands 5200 vnt

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gumyčių apyrankių darymo rinkinys Loom Bands 5200 vnt

9 €
ID: 5754482
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 62

Skelbimo aprašas

LOOM BANDS įtikins Jus, kad vaizduotei nėra ribų — Jūs galėsite pasigaminti bet kokio rašto ir spalvinės gamos apyrankę ir būsite tikri, kad savo, draugų ir šeimos narių rankas puošiate unikaliais pačių nupintais papuošalais. Maža to, Jūs galėsite nupinti praktiškai bet ką, kas tik šaus į galvą — nuo papuošalų, gėlių ar raktų pakabukų!

Spalvotų apyrankių pynimo rinkinys LOOM BANDS, kurį sudaro:

Sudėtyje nėra natūralios gumos latekso.
Rinkinį sudaro:
5200 vnt. spalvotų gumyčių.
papuošalai-pakabukai
2 vąšeliai
1 staklytės 28x5cm , sujungėjai.

 Siūlomas užsiėmimas — ryškiaspalvių apyrankių pynimas — išties puikus užsiėmimas, nes nuveja šalin nuobodulį, puiki ramina ir netgi lavina vaizduotę bei pirštų miklumą. Beje, apyrankių pynimo populiarumą pasaulyje puikiai nusako tai, kad panašias apyrankes nešioja net tokios įžymybės kaip Anglijos karališkosios šeimos atstovė Kate Middleton, arba Kembridžo hercogienė Catherine, — Didžiosios Britanijos princo Williamo žmona.

Pasaulyje didžiulio populiarumo sulaukusi pramoga — apyrankių pynimo rinkinys LOOM BANDS — tikrai patiks tiems, kurie laisvalaikiu nemėgsta tinginiauti ir noriai išbando naujus kūrybinius užsiėmimus, tad nesnauskite ir įsigykite jau dabar už fantastišką kainą!

 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai