GREENIS letaeiges sulciaspaudes

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

GREENIS letaeiges sulciaspaudes

150,6 €
ID: 5567125
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 177

Skelbimo aprašas

Lėtaeigė sulčiaspaudė GREENIS puikiai tinka spausti sultis tiek iš vaisių (apelsinų, obuolių, mandarinų, vynuogių, kriaušių), tiek iš daržovių (morkų, burokėlių, ridikėlių, salierų), tiek iš įvairių uogų. Maža to, ši sulčiaspaudė puikiai spaudžia sultis iš lapinių daržovių (salotų, špinatų, kopūstų, petražolių) ir želmenų.

Pakeitę sulčiaspaudės viršutinę dalį į trintuvę, paruošite piure, padažą, žėlė, sutrinsite leda ar pagaminsite maistą vaikamams.

Specialaus kranelio pagalba, panaikinsit putojimą, sulčių spaudimo metu.

Lėtaeigis sulčių spaudimo metodas
Šia sulčiaspaude išspausite sultis, kurios išsaugo maistingąsias medžiagas, natūralią spalvą, skonį bei vitaminus. Vaisiai ir daržovės nėra smulkinami peiliais ir tarkuojami, o spaudžiami sraigto pagalba.

Automatinio praplovimo funkcija
Yra automatinė praplovimo funkcija, kuri leidžia automatiškai išstumti išspaudas, todėl sulčiaspaudės nereikia dažnai stabdyti ir valyti. Per sulčiaspaudės talpykloje esantį vamzdelį išspaudos patenka tiesiai į joms skirtą indą, o sultys per išleidimo vamzdelį subėga į kitą indą.

Tylus veikimas ir ilgaamžiškumas
GREENIS sulčiaspaudėse įmontuoti varikliai su reduktoriais (perdavimo santykis 1:37), kurie leidžia sumažinti sulčiaspaudės apsukas. Sulčiaspaudei dirbant mažomis apsukomis, ženkliai sumažėja skleidžiamas triukšmas, todėl ji dirba žymiai tyliau nei išcentrinės sulčiaspaudės. Mažos apsukos (65 apsisukimai per minutę) užtikrina ilgą variklio tarnavimo laiką.

Padidinto saugumo sistema
Kitoje sulčiaspaudės pusėje yra daviklis, kuris esant neuždėtai ar neteisingai surinktai sulčiaspaudei, neleidžia jos įjungti.
Ilgas padavimo vamzdis, pro kurį vaisiai ir daržovės patenka į sulčiaspaudę, užtikrina, jog veikiant sulčiaspaudei nesusižalosite rankų. Vaisiams ir daržovėms spausti naudokite grūstuvą.

Daugiau sulčių, daugiau vitaminų
Naujos kartos sulčių spaudimo technologija negadina sulčių trinties metu susidariusiu momentiniu temperatūros pokyčiu, taip pat nesmulkina aštriais peiliais. Tokiu būdu yra išsaugomas natūralus sulčių skonis, jų spalva, išlieka visi vitaminai ir kitos žmogaus organizmui būtinos medžiagos. Spaudžiant sultis iš tų pačių vaisių ar daržovių, gaunamas geresnis rezultatas.

Nereikia dažnai ardyti ir valyti
Automatinio išvalymo funkcijos dėka galite išspausti didelį kiekį sulčių nestabdydami ir neardydami sulčiaspaudės. Besisukantys silikoniai sparneliai puikiai nuvalo koštuvo skylutes ir neleidžia joms užsikimšti.
Daugiau nei sulčiaspaudė
Su šia sulčiaspaude galite ne tik spausti sultis, bet ir pasigaminti sojų varškės (tofu), natūralių ledų, įvairių sriubų ir padažų bei įvairiausių kitų skanėstų.

Lengva išrinkti ir valyti
Sulčiaspaudę lengva išrinkti ir surinkti, o jos dalis lengvai ir greitai nuplausite po tekančiu šiltu vandeniu. Patogesniam sietelio valymui sulčiaspaudės komplektacijoje yra valymo šepetėlis.

Parduodamos naujos.

Suteikiame 12 men garantija.

Siuntimas i visus Lietuvos miestus.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai