GPS seklys Tkstar Tk905 budėjimas iki 90 parų

GPS seklys Tkstar Tk905 budėjimas iki 90 parų

80 €
ID: 8072621
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2
GPS seklys Tkstar Tk905 budėjimas iki 90 parų
Daugiau nuotraukų (5)

Skelbimo aprašas

GPS seklys yra su itin stipriu magnetu. „TKSTAR TK905“ seklys turi net 5000mAh talpos ličio jonu akumuliatorių, todėl įkrautas budėjimo rėžime veikia net iki 90 parų.

Tai labai tikslus gps, turintis jautria GPS antena ir vandeniui bei dulkėms atsparus prietaisas. Tinkantis naudoti kaip automobilio apsaugos priemonė nuo vagystės, objekto sekimui, slaptam pasiklausymui.
NEMOKAMAS vietos nustatymas paskambinus i prietaisą.

1. Ilgai laikanti baterija: prietaise integruota 3.7V 5000mAh Li-ion baterija galinti dirbti iki 90 dienų laukimo režimu.
2. Galingas magnetinis pagrindas: leidžiantis greitai ir lengvai pritvirtinti prietaisą prie automobilio.
3. Nuotolinis pasiklausimas: Nusiųskite į įrenginį "Monitor+Password" ir galėsite perjungti jį į pasiklausimo stebėjimą. Dabar galėsite paskambinti į prietasą ir jis automatiškai atsakys įjungdamas mikrofoną.
4. Greičio viršijimo stebėjimas: Tai dirba kartu su pozicijos stebėjimu. Kai įrenginio judėjimo greitis viršys leistiną, jis pradės siųsti pranešimą į administravimo numerį kas 5 minutes.
5.Smūgio perspėjimas: Prietaisas atsiųs SMS pranešimą "sensor alarm! į administravimo numerį smūgio metu.
6. Laukimo režimas:
* Laukimas laiko atžvilgiu: Nustačius šį režimą aktyvuotas prietaisas veiks tik 5 minutes, po to vėl pereis į laukimo režimą išjungdamas GPS ir pervesdamas GSM į laukimo režimą. Prietasą galima aktyvuoti SMS žinute.
* Laukimas iki smūgio: Nustačius šį režimą prietaisas po 5 minučių pereis į laukimo režimą išjungdamas GPS. Aktyvuoti prietaisą galima SMS žinute arba po vibracijos/smūgio.
7. Aktyvumo istorija: Jūs galėsite sekti, peržiūrėti ir atstatyti judėjimo istoriją 6 mėnesių laikotarpyje WEB tinklapyje arba su mobiliomis Android ar IOS programėlėmis.

Galiu atsiųsti į kitą miestą

Kontaktai

Vardas
GPSai
Telefonas
Miestas
Kaunas
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai