GLISTER koncentruota burnos skalavimo priemonė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

GLISTER koncentruota burnos skalavimo priemonė

Sutartinė
ID: 5375771
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 135

Skelbimo aprašas

Paskirtis: Įvairiapusiškai veikianti koncentruota burnos skalavimo priemonė gaivina ne tik burnos kvapą bei rūpinasi visapusiška burnos higiena, bet ir palengvina susikaupusių apnašų šalinimą, 38% padidina dantų valymo poveikį. Ši daugiafunkcinė priemonė naudojama ne tik stomatologijoje, bet ir kitose srityse. Sudėtis: Eteriniai aliejai – pipirinės mėtos, citrininės melisos, paprastosios mėtos, mentolis, spiritas, vanduo, kamparas, cukranendrės, citrinos sultys, organinės rūgštys, enzimai, alijošius, eukaliptas ir kt. Praskiedus alkoholio kiekis – 1,5%.
Savybės ir privalumai: Įvairiapusis naudojimas. Aukšta kokybė. Koncentruota, taupi ir efektyvi – iš koncentrato gaunama 2,69 l tirpalo. Užtenka 90 skalavimų. Priklausomai nuo vandens kietumo, PH vertė – 5,4 – 6,2.
Naudojimas:
STOMATOLOGIJOJE: paradantozė; cinga; dantų kariesas; sialodenitas; gingivitas; paradontitas ir kt. Skalavimo skystis sustiprina dantų valymo efektą iki kelių dešimčių kartų (38%), naudojama prieš valant dantis iki 5 p. p. į skalavimo indelį (skalauti 30 s), kovoja su dantenų kraujavimu, dantų apnašomis, kariesu. Į preparato sudėtį įeina stiprūs augalinės kilmės antiseptikai, kurie kovoja su mikrobais ir bakterijomis. Nerekomenduojama vaikams iki 6 metų.
*GINEKOLOGIJOJE: vaginaliniai kolpitai; pienligė ir kt. išskyros; didelis gimdos kaklelio išsiplėtimas; niežėjimas; herpio virusas; veikia kaip antibakterinė ir lengva kontraceptinė priemonė; gali būti naudojama lytinio akto metu ir kt. Kadangi skalavimo priemonė turi tik augalinės kilmės antibiotikus, jį gali naudoti ir nėščios moterys.
*ANDROLOGIJOJE: įvairiems uždegimams ir lengvoms infekcijoms kaip asmeninės higienos priemonė.
*LOR: tonzilitas (pūlinga angina): 2-5 p. p. į skalavimo indelį. Skalauti gerklę. Sloga: 2 p. p. į skalavimo indelį. Suvilgyti tamponėlius, dėti į nosį ir giliai kvėpuoti.
*GRIPAS IR KT. LIGŲ EPIDEMIJOS: 10-15 p. p. į 200 ml vandens. Supilti į purkštuvą, purkšti patalpas, valyti durų rankenas ir pan.
*APSINUODIJIMAS: 1 p. p. į skalavimo indelį vandens. Išgerti užgeriant dideliu kiekiu vandens.
*TRAUMOS: Durtines- pjautines žaizdas patepti neskiesta priemone. Veikia kaip kraujo tekėjimą stabdanti priemonė, analgetikas ir antiseptikas. *SKAUSMAI: galvos (migreniniai); spazmai; širdies skausmai. Veikia kaip analgetinė priemonė.
*AKIMS: Traiškanas akyse valyti skiediniu – 1 lašas skalavimo priemonės, 30 lašų vandens.
*KONSERVUOJANT: įlašinti 1-7 lašus į sterilizuojamą vandenį.
* P.S. Ši priemonė yra skirta burnos skalavimui, nors puikiai tinka ir aukščiau išvardintoms problemoms šalinti, kadangi pagamintas iš augalų ištraukų.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai