Gervė PROPULLATOR 13500-PRO AKCIJA!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gervė PROPULLATOR 13500-PRO AKCIJA!

434,34 €
ID: 5312827
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 837

Skelbimo aprašas

Gervė PROPULLATOR 13500-PRO
Gamintojas: MSW Motor Technics

Gervė PROPULLATOR 13500-PRO iš MSW skirta profesionaliam naudojimui. Ji idealiai tinka keturračiams, priekaboms ir traktoriams. Gervė turi 3-jų pakopų planetarinį mechanizmą ir yra puikiai įrengta (traukimo jėga 13500 lbs (6124 kg), aukšta perdavimo įtampa (santykis 1: 265), variklis 6 AG). 3 iš eilės einančios pakopos iki minimumo sumažina variklio nusidėvėjimą ir užtikrina pastovų sukimo momentą.

Ši gervė, viena iš nedaugelio, turi aktyvią variklio aušinimo sistemą. Ji montuojama ant automobilio priekinės dalies, kur yra didžiausia apkrova, ir užtikrina pakankamą aušinimą, taip apsaugodama variklį. Pavarų dėžė turi ne tik priekinę ir atbulinę eigą, bet ir rankinę sankabą bei tuščiąją eigą. Tai leidžia tolygiai perritinti lyną rankiniu būdu ir greitai pradėti realią veiklą. Sankabos svirtis yra pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Du automatiniai stabdžiai užtikrina traukimo proceso nutraukimą ir saugią elektros energios tiekimo apkrovą.

26 m plieninis lynas leidžia naudoti gervę sudėtinguose situacijuose kalnuose. Plieninio lyno skersmuo yra 9,5 mm, jis yra pakankamai stabilus ir gana lengvas. Būgno plotis 22,6 cm. Kablys pagamintas iš grūdinto plieno, taip pat yra skriemulio kablys. Tai suteikia Jums galimybę padvigubinti traukimo galią.

Gervė yra pristatoma be montavimo plokštės.

Tiekimo apimtis:
Gervė
Nuotolinio valdymo pultas su kabeliu
Belaidis nuotolinis valdymas
4-ių eigų kreipiamasis ritinys
Prijungimo laidas ir valdymo dėžutė
Kablys
Skriemulys
Daugiakalbis vadovas

Pristatome po visą Lietuvą.

UAB Eleoras
Kirtimų g. 2, Vilnius
+370 677 71883
[email protected]
www.mastercity.lt

*kaina internetinėje parduotuvėje gali keistis

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai