Gerklės purškiamasis skystis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gerklės purškiamasis skystis

17,96 €
ID: 5624674
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 58

Skelbimo aprašas

Drėkinamasis purškalas iš Šveicarijos šaltinių vandens su edelveisų, šalavijų ir pipirmėčių ekstraktais, skirtas gerklės gleivinės tausojančiam drėkinimui. Saugo gerklę nuo išsausėjimo ir peršėjimo (pavyzdžiui, sausose, kondicionuotose ar prirūkytose patalpose), mažina paburkimą ir tirpdo gleives nosiaryklės uždegimo, gerklės skausmų ar užkimimo atvejais.
Rekomenduojama purškalą naudoti higienos, gydomaisiais ir profilaktikos tikslais asmenims, turintiems polinkį sirgti gerklės uždegimais. Naikina gerklės gleivinėje esančius virusus ir bakterijas, veikia antiuždegimiškai ir didina gerklės atsparumą (vietinį imunitetą). Be konservantų.
Alpių edelveisai natūraliai auga aukštikalnių pievose ir uolėtų kalnų plyšiuose. Edelveisas yra laikomas kalnų simboliu, nors nuo jo šia prasme nedaug atsilieka gencionas (širdažolė) ir rododendras. Edelveisas yra paslaptingiausias ir labiausiai mylimas augalas visame Alpių regione. Terapiniais tikslais auginamas ir dirbtinėmis sąlygomis. Vartojamas kaip sutraukiamoji priemonė. Švelnina kosulį, padeda gleivinių uždegimo atveju, šalina sąstovio reiškinius. Pasižymi minkštinamuoju ir drėkinamuoju veikimu, o atskiri komponentai (chlorogeno ir fenolio rūgštys) užtikrina jo apsaugines ir antioksidantines savybes. Saugo nuo uždegimų, dirglumo, grybelinių pažeidimų, bakterijų ir laisvųjų radikalų. Edelveisų, nuo seno laikomų meilės simboliu, veikimas pasižymi savotišku „antisenėjimo“ efektu. Saugo nuo saulės nudegimų, nes jame yra daug taninų. Produktai su edelveisais idealiai tinka jautriai odai ir gleivinėms.
Šalavijai pasižymi raminamuoju, dezinfekuojamuoju, antimikrobiniu ir antiuždegiminiu veikimu, šalina odos sausumą ir uždegimą. Stimuliuoja ir reguliuoja nervų sistemą, šalina nemigą, silpnumą ir depresijos reiškinius. Gerina protinį ir fizinį darbingumą, nes aktyvina galvos smegenų veiklą. Šalina traukulius (mėšlungį), nervinę įtampą, palengvina galvos skausmus. Švarina ir stimuliuoja kraujotakos sistemą. Padeda gydantis nuo bronchito, kosulio ir peršalimo ligų.
Pipirmėtės turi gaivinamųjų, antiseptinių ir nuskausminamųjų savybių, pasižymi antivirusiniu ir antibakteriniu aktyvumu. Gydantis nuo peršalimo ligų, ŪRVI (ūmių respiratorinių virusinių infekcijų), gripo, viršutinių kvėpavimo takų uždegimo (slogos, bronchito), pipirmėtės vartojamos kaip stiprus antiseptikas. Didina imunitetą ir organizmo atsparumą su peršalimu siejamiems susirgimams. Šalina nervų jaudrumą, atkuria jėgas. Galvos smegenų kraujagysles veikia kaip spazmolitikas. Efektyviai padeda nuo galvos svaigimo, malšina galvos skausmus, gerina galvos smegenų ir koronarinę kraujotaką.
Glicerinas – puiki minkštinamoji ir drėkinamoji priemonė. Didina odos tamprumą ir elastingumą, mažina nemalonų odos sausumą ir tempimą, saugo ją nuo nepalankų aplinkos veiksnių ir nuo pragaištingo buitinės chemijos priemonių veikimo. Ląsteliniu lygmeniu suriša vandenį ir padeda išsaugoti odos drėgmę.
Ksilitolis slopina patogeninę mikroflorą ir užkerta kelią ėduoniui.
Vandenilio chlorido rūgštis – antiseptikas, dezinfekuojamoji ir baktericidinė priemonė. Reguliuoja rūgštingumą.
Patartina naudoti dėl:
- burnos ertmės ir gerklės higienos;
- stomatitų, tonzilitų (anginos);
- ūmių ir lėtinių gerklės gleivinės uždegimų (faringitų);
- nemalonaus burnos kvapo;
- kimaus balso, sauso kosulio, atrofinio nazofaringito;
- dažnų respiratorinių infekcijų.
Naudojimas: Prireikus purkšti gerklę kelis kartus per dieną suaugusiems ir vaikams nuo 2 metų (spustelėti po 1–2 kartus)
Sudėtis: Šveicarijos šaltinių vanduo, ksilitolis, glicerinas, edelveisų, šalavijų ir pipirmėčių ekstraktai, E 507

http://www.biofarma.lt/profilaktikos-priemons/824-gerkls-purskiamasis-skystis.html

www.Biofarma.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai