Geriausi maisto papildai KEPENIMS – Santegra JAV, Herbal history, Lietuva

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Geriausi maisto papildai KEPENIMS – Santegra JAV, Herbal history, Lietuva

17 €
ID: 6114955
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 41

Skelbimo aprašas

Kepenys yra svarbiausias ir vienas iš sudėtingiausių žmogaus organų, jis atlieka patį svarbiausią vaidmenį praktiškai kiekvienoje organizmo funkcijoje, padedantis išvalyti toksinus iš kraujo. Tačiau žmogus dažnai pamiršta turįs tokį organą ir nesaugo jo. Pasirūpinkime, kad kepenys būtų sveikos.

Silimarex Herbal (60) yra augalinės kilmės maisto papildas, kurio sudėtyje yra tikrojo margainio, daržovinio artišoko, paprastosios kiaulpienės šaknų ir pipirmėtės lapų ekstraktų, kurie gali padėti palaikyti normalią kepenų funkciją.

LiverPro™ (90) – SILIPHOS™, pagamintas iš tikrojo margainio vaisių silimarino, gali padėti saugoti kepenų ląsteles nuo laisvujų radikalų pakenkimų.

Red Clover Forte (60) – unikali vaistinių augalų formulė: raudonasis dobilas, vaistinis sarsaparilis, saldymedis, runkelis, jūros kopūstai, gali padėti išvalyti organizmo vidinę terpę.

Jei kam reikia informacijos ar produktu, prasom rasykite e-mail: [email protected] arba skambinkite mob: 8 612 17997. Pasistengsiu atsakyti į visus Jums rūpimus klausimus.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai