gerasbutas.LT - ŠALIA MIŠKO, SU DVIEM BALKONAIS, YRA TAMSUSIS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - ŠALIA MIŠKO, SU DVIEM BALKONAIS, YRA TAMSUSIS

53 579,7 €
ID: 5713753
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 17

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Karoliniškės
Statybos metai
1974
Aukštų skaičius
9
Aukštas
4
Plotas (kv.m.)
64
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Blokinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS TVARKINGAI ĮRENGTAS TRIJŲ KAMBARIŲ BUTAS PRIE MIŠKO!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- MIŠKINGA VIETOVĖ;

- RAMI KAIMYNYSTĖ;

- PIGUS ŠILDYMAS;

- PALANKIOS LANGŲ ORIENTACIJOS;

- SU TAMSIUOJU KAMBARIU;

- DU ĮSTIKLINTI BALKONAI;

VIETA. Patraukli vieta gyvenimui. Šalia daug žalio aplinkos, Pasakų parkas, Karoliniškių karštovaizdžio draustinis. Aplinkui nemažai pasivaikščiojimui skirtų takų, vidiniame kieme net kelios žaidimų aikštelės vaikams, taip pat įrengta krepšinio aikštelė, mėgstantiems aktyviai leisti laisvą laiką. Nors aplinkui ir nemažai gamtos, čia yra keletas darželių, mokykla. Žinoma patogiam gyvenimui rasite ir viešojo transporto stoteles, maisto prkeių parduotuves, Karoliniškių polinkliniką bei kitas aktualias įstaigas.

SUSISIEKIMAS. Už keletos minučių kelio rasite viešojo transporto stotelę. Pro ją važiuoja 2G, 7, 49, 54, 55, 59, 116 autobusai, bei 1, 3, 9, 13, 16, 18 troleibusai. Patogu keliauti ir nuosavu transportu. Miesto centrą pasieksite per 12 min.

NAMAS. Devynių aukštų namas. Prižiūrimas gyventojų bendrijos. Laiptinės rakinamos su domofonu. Nesenai aukšte kuriame yra butas, buvo perdažytos laiptinės. Šiais metais renovuotas ir tvarkytas namo stogas.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Kadangi namas atokiau nuo pagrindinės pravažiuojamos gatvės ir yra tarsi akligatvyje – čia visada apstu vietos savo transportui.

KOMUNIKACIJOS. Bute atvesti televizijos, interneto tinklai. Šildymas pigus iš ekonomiškas. Šalčiausiu metu sąskaitos kartu su gyvatuku buvo apie 300 LT/mėn.

IŠPLANAVIMAS. Patogus buto išplanavimas. Atskiri san. mazgai. Virtuvė ir svetainės kambarys turi bendrai juos apjungiantį įstiklintą balkoną. Yra du miegamieji kambariai. Vienam iš jų taip pat priklauso įstiklintas balkonas. Bute yra tamsusis kambarys.

ĮRENGIMAS. Butas įrengtas prieš septynetą metų. Vandentiekio vamzdžiai buvo keisti šiais metais. Buto grindys išklotos laminatu, vonios kambariuose bei virtuvėje yra išklotos keraminės plytelės. Buto sienos dažytos ir dekoruotos tapetais. Buto langai plastikiniai. Mediniai įstiklinti balkonai.

BALDAI. Butas parduodamas su baldais pagal susitarimą [lieka virtuvės bei vonios kambario santechnika].

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreidtavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

Daugiau PANAŠIŲ ir NESKELBIAMŲ butų pasiūlymų RASITE – gerasbutas.LT

NEMOKAMAS būsto VERTĖS nustatymas – bustoverte.LT

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai