gerasbutas.LT - PARDUODAMAS ŠVIESUS BUTAS SU BALKONU ŠALIA PUŠYNO!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - PARDUODAMAS ŠVIESUS BUTAS SU BALKONU ŠALIA PUŠYNO!

81 093,6 €
ID: 5704732
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Jeruzalė
Statybos metai
2000
Aukštų skaičius
5
Aukštas
5
Plotas (kv.m.)
48
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS FUNKCIONALAUS IŠPLANAVIMO BUTAS JERUZALĖJE!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- PIGUS REGULIUOJAMAS ŠILDYMAS;

- LANGAI ORIENTUOTI Į RYTUS IR PIETUS;

- FUNKCIONALUS IŠPLANAVIMAS;

- ARTI VERKIŲ REGIONINIS PARKAS;

- ŠALIA PUŠYNĖLIS;

- YRA BENDRIJA;

- SU BALKONU IR LODŽIJA;

- YRA GALIMYBĖ ĮSIGYTI GARAŽĄ PO NAMU.


VIETA. Strategiškai patogi ir rami vieta gyventi. Aplinkui yra darželiai, mokyklos, parduotuvės, gydymo įstaigos ir kt. Aplinkui daug žalumos, vos už dešimties minučių kelio yra Verkių regioninis parkas, kur galima pasivaikščioti, pasivažinėti dviračiais ir kitaip turiningai leisti laisvalaikį.

SUSISIEKIMAS. Gerai išvystyta miesto infrastruktūra. Už kelių minučių kelio yra viešojo transporto transporto stotelė, kuria kursuoja autobusai. Tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu greitai ir patogiai galima pasiekti bet kurią miesto dalį.

NAMAS. Naujos statybos namas, esantis toliau nuo gatvių, todėl nesigirdi jokio triukšmo. Prie namo vidiniame kieme yra vaikų žaidimo aikštelė, didelis kiemas. Name yra bendrija, kuri rūpinasi aplinka ir visais reikalais. Bendruomeniški ir ramūs kaimynai.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilis parkuojamas šalia namo esančioje stovėjimo aikštelėje. Yra galimybė įsigyti garažą po namu ( + 30 000 Lt).

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos komunikacijos: internetas, televizija, telefono linija. Bute įrengtas centrinis - kolektorinis šildymas.

IŠPLANAVIMAS. Butas yra dviejų kambarių. Įėjus į butą, patenkama į prieškambarį su erdvia sienine spinta. Yra išėjimas į balkoną. Toliau einant yra atskiras miegamasis ir svetainės su virtuve erdvė. Erdvus san. mazgų kambarys. Iš svetainės yra išėjimas į lodžiją.

ĮRENGIMAS. Butas pilnai įrengtas. Plastikiniai su stiklo paketais langai. Svetainėje, mieagamajame grindys išklotos laminatu, o san. mazguose, virtuvėje ir prieškambaryje - plytelėmis. Sienos šviesiai dažytos. Lauko durys – šarvinės.

BALDAI. Butas parduodamas su įmontuotais virtuvės baldais ir buitine technika, santechnika ir prieškambario slankiojančių sistemų sienine spinta.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreditavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai