gerasbutas.LT - PARDUODAMAS NAUJAI ĮRENGTAS BUTAS PAŠILAIČIUOSE

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - PARDUODAMAS NAUJAI ĮRENGTAS BUTAS PAŠILAIČIUOSE

76 749,3 €
ID: 5619880
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 28

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pašilaičiai
Statybos metai
2014
Aukštų skaičius
7
Aukštas
5
Plotas (kv.m.)
53
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS KĄ TIK ĮRENGTAS BUTAS NAUJŲ NAMŲ KVARTALE PAŠILAIČIUOSE!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- NAUJAI ĮRENGTAS BUTAS;

- MAŽI ŠILDYMO MOKESČIAI [INDIVIDUALI APSKAITA];

- LANGAI ORIENTUOTI Į DVI PASAULIO PUSES;

- FUNKCIONALUS IŠPLANAVIMAS;

- ERDVUS BALKONAS;

VIETA. Šis butas yra patogioje gyventi vietoje – Pašilaičių mikrorajone. Puikiai išvystyta infrastruktūra. Netoliese rasite visas Jums reikalingas įstaigas patogiam gyvenimui: vaikų darželius, net kelias, gerai vertinamas gimnazijas, sporto bei poilsio centrus, maitinimo, pramogų bei buities reikmenų centrus. Kita vertus čia užtenka ir žalių zonų, skirtų poilsiui ar aktyviam laisvalaikiui lauke.

SUSISIEKIMAS. Netoli namo yra viešojo transporto žiedas iš kur nuolat kursuoja autobusai bei troleibusai, tad pasiekti bet kurį Vilniaus miesto mikrorajoną yra lengva. Miesto centrą nuosavu transportu pasieksite per 15 minučių.

NAMAS. Naujos statybos, mūrinis namas [plytų mūras, apšiltintas putų polistirolu, tinkuotas dekoratyviniu tinku], pastatytas iš kokybiškų medžiagų. Gera garso bei šilumos izoliacija. Laiptinių ir aplinkos priežiūra pasirūpins administruojanti įmonė.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilį pastatyti galėsite šalia namo esančioje erdvioje automobilių stovėjimo aikštelėje. Yra galimybė įsigyti papildomą požeminę parkavimo vietą.

KOMUNIKACIJOS. Būstas yra šildomas centriniu kolektoriniu šildymu, sumontuota individuali šilumos suvartojimo apskaita, tad šildymo sąskaitos yra itin mažos net šalčiausią žiemą. Sumontuoti radiatoriai su termoreguliatoriais. Bute yra atvestos visos komunikacijos: internetas, televizija, telefono linija.

IŠPLANAVIMAS. Įėjus į butą patenkama į prieškambarį. Tiesiai einant yra san. mazgai, o dešinėje pusėje - didelė svetainės ir virtuvės erdvė. Yra atskiras miegamasis, iš kurio yra išėjimas į erdvų balkoną .

ĮRENGIMAS. Naujai įrengtas butas. Sienos šviesiai dažytos. Grindys išklotos kokybišku laminatu. Sudėti penkių kamerų plastikiniai langai su stiklo paketu. Sumontuota kokybiška santechnika san. mazguose. Lauko durys – šarvinės.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreditavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.lt

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.lt

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai