gerasbutas.LT - PARDUODAMAS JAUKUS ĮRENGTAS BUTAS SU LODŽIJA PILAITĖJE

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - PARDUODAMAS JAUKUS ĮRENGTAS BUTAS SU LODŽIJA PILAITĖJE

68 060,7 €
ID: 5621188
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 27

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pilaitė
Statybos metai
2007
Aukštų skaičius
4
Aukštas
2
Plotas (kv.m.)
39
Kambarių skaičius
1
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS JAUKUS VIENO KAMBARIO BUTAS NAUJŲ NAMŲ KVARTALE!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- PIGUS REGULIUOJAMAS ŠILDYMAS;

- LANGAI ORIENTUOTI Į PIETUS;

- LODŽIJA ( 4,33KV. M.);


VIETA. Namas yra Naujosios Pilaitės naujų namų kvartale. Netoliese rasite visus svarbiausius objektus: mokyklos, darželiai, parduotuvės ir kt. Aplink žaluma , netoliese rasite pušinėlį.. Už dešimties minučių kelio trys ežerai, kur galite leisti laisvalaikį – pasivaikščioti, pasivažinėti dviračiais.

SUSISIEKIMAS. Labai geras susisiekimas. Netoliese yra Pilaitės prospektas. Iki miesto centro dešimt minučių kelio. Šalia yra viešojo transporto stotelė, kuria kursuoja 75, 54, 63 ir greitasis 4G autobusai. Netoli Pilaitės įrengtas vakarinis aplinkkelis, dėl to dar labiau pagerėjo susisiekimas su visomis miesto dalimis.

NAMAS. Naujas, kokybiškas namas. Švarios, rakinamos laiptynės. Įrengtos kodinės laiptynių spynos ir telefonspynės. Šalia namo vidiniame kieme įrengta vaikų žaidimo aikštelė. Ramūs ir bendruomeniški kaimynai.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilį galite parkuoti šalia namo esančioje stovėjimo aikštelėje, kur visada rasite vietos..

KOMUNIKACIJOS. Bute įrengtos visos komunikacijos: internetas, telefoninis ryšys, televizija. Bute įrengtas reguliuojamas šildymas.

IŠPLANAVIMAS. Užėjus į butą, patenkama į prieškambarį, kuris jungiasi su virtuve ir svetainės – miegamojo zona. Iš virtuvės patenkama į erdvią lodžiją. Iš prieškambario taip pat patenkama į san. mazgus.

ĮRENGIMAS. Pilnai įrengtas butas Buto grindys išklotos laminatu, sienos šviesiai dažytos. Sudėti plastikiniai langai su stiklo paketais, palangės – ąžuolo masyvo. Lauko durys – šarvinės. Sumontuota kokybiška santechnika.

BALDAI. Butas yra parduodamas su visais baldais. Virtuvės [Virtuvės komplektas: spintelės, integruota kaitlentė ir orkaitė], svetainės – miegamojo [stalas su kėdėmis, spintelės, minkštieji baldai], lodžijos [staliukas su kėdėmis].

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreditavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai