gerasbutas.LT - PARDUODAMAS ERDVUS IR ŠVIESUS BUTAS SU TERASA PAŠILAIČIUOSE!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - PARDUODAMAS ERDVUS IR ŠVIESUS BUTAS SU TERASA PAŠILAIČIUOSE!

108 608 €
ID: 5684854
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pašilaičiai
Statybos metai
2004
Aukštų skaičius
10
Aukštas
3
Plotas (kv.m.)
74
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Vieta automobiliui
Su sandėliuku

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS ŠVIESUS IR ERDVUS BUTAS SU ITIN EKONOMIŠKU ŠILDYMU!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- EKONOMIŠKAS REGULIUOJAMAS ŠILDYMAS;

- LANGAI ORIENTUOTI Į DVI PASAULIO PUSES;

- YRA ĮSTIKLINTAS BALKONAS;

- TERASA [ 18KV.M.]

- SAUGOMA APLINKA;

- AUTOMOBILIS PARKUOJAMAS UŽDARAME KIEME;

- SIGNALIZACIJA.



VIETA. Šis namas yra strategiškai patogioje vietoje gyventi – Pašilaičių mikrorajonas. Puikiai išvystyta infrastruktūra. Aplinkui išsidėstę visi svarbiausi objektai: darželiai, mokyklos, gydymo įstaigos, parduotuvės, bankai ir kt.

SUSISIEKIMAS. Puikus susisiekimas su visomis miesto dalimis, nes namas yra tarp Ukmergės plento ir Laisvės prospekto, tačiau ne prie pat šių gatvių, todėl jokio triukšmo nesigirdi. Tiek viešuoju transportu, tiek nuosavu automobiliu greitai ir patogiai pasieksite reikiavą vietą. Vos už penkių minučių kelio yra dvi vautobusų stotelės, kuriomis kursuoja autobusai (5, 24, 46, 48, 52, 55, 60), troleibusai (16, 19) ir greitasis autobusas 2G.

NAMAS. Kokybiškai pastatytas mūrinis namas, todėl gera garso ir šilumos izoliacija. Prie namo yra vaikų žaidimo aikštelė. Tvarkingos rakinamos laiptinės su telefonspynėmis. Aplinką ir namą prižiūri administruojanti įmonė. Ramūs ir bendruomeniški kaimynai.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Parkavimas namo vidiniame kieme esančioje stovėjimo aikštelėje su šlagbaumu, kur automobilius parkuoja tik namo gyventojai, todėl visada rasite kur pasistatyti automobilį.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos komunikacijos: internetas, televizija, telefono linija. Bute įrengtas autonominis šildymas.

IŠPLANAVIMAS. Įėjus į butą patenkama į prieškambarį, šalia yra įrengta drabužinė., kairėje pusėje du atskiri miegamieji kambariai, tiesiai – san. mazgai. Dešinėje pusėje yra virtuvės ir svetainės erdvė. Tiek iš virtuvės, tiek iš svetainės yra išėjimas į erdvią terasą.

ĮRENGIMAS. Butas pilnai įrengtas. Grindys išklotos parketlentėmis, o virtuvės zonoje ir san. mazguose – plytelėmis. Sienos dažytos ir dekoruotos tapetais. Sudėti plastikiniai su stiklo paketais langai. Sumontuota kokybiška buitinė technika ir santechnika. Lauko durys – šarvinės. Bute sumontuota signalizacija.

BALDAI. Butas parduodamas su įmontuotais virtuvės baldais ir buitine technika, sieninė slankiojančių sistemų spinta ir vonios bei tualeto santechnika.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreditavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai