gerasbutas.LT - PARDUODAMAS BUTAS NAUJAI PASTATYTAME NAME!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - PARDUODAMAS BUTAS NAUJAI PASTATYTAME NAME!

68 060,7 €
ID: 5616713
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Justiniškės
Statybos metai
2014
Aukštų skaičius
2
Aukštas
2
Plotas (kv.m.)
53
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Dalinė apdaila

Ypatybės

Plastikiniai langai
Su sandėliuku

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS ERDVUS DVIEJŲ KAMBARIŲ BUTAS NAUJOS MAŽAAUKŠTĖS STATYBOS NAME!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- MAŽI ŠILDYMO MOKESČIAI [INDIVIDUALI APSKAITA];

- LANGAI ORIENTUOTI Į VAKARUS IR PIETUS;

- FUNKCIONALUS IŠPLANAVIMAS;

- ATSKIRAS ĮĖJIMAS;

- 20 KV. M. RŪSYS;

- VITRININIAI LANGAI;

VIETA. Šis butas yra patogioje gyventi vietoje. Puikiai išvystyta infrastruktūra. Netoliese rasite visas Jums reikalingas įstaigas patogiam gyvenimui: vaikų darželius, net kelias, gerai vertinamas gimnazijas, sporto bei poilsio centrus, maitinimo, pramogų bei buities reikmenų centrus. Kita vertus čia užtenka ir žalių zonų, skirtų poilsiui ar aktyviam laisvalaikiui lauke.

SUSISIEKIMAS. Patogus susisiekimas su visomis miesto dalimis. Puikiai išvystyta viešojo transporto struktūra. Vos už kelių minučių kelio yra porą autobusų stotelių, kuriomis kursuoja autobusai (43, 46, 55, 73, 75), troleibusai (16, 19) ir net du greitieji autobusai (2G IR 5G). Miesto centrą nuosavu transportu pasieksite per 15 minučių.

NAMAS. Naujos statybos, mūrinis namas [plytų mūras, apšiltintas putų polistirolu, tinkuotas dekoratyviniu tinku], pastatytas iš kokybiškų medžiagų. Gera garso bei šilumos izoliacija. Atskiri įėjimai į visus butus.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilį pastatyti galėsite šalia namo esančioje erdvioje automobilių stovėjimo aikštelėje.

KOMUNIKACIJOS. Būstas yra šildomas grindiniu centriniu kolektoriniu šildymu, sumontuota individuali šilumos suvartojimo apskaita, tad šildymo sąskaitos yra itin mažos net šalčiausią žiemą. Yra galimybė sumontuoti radiatorius. Bute yra išvedžiota elektros instaliacija, interneto bei kabelinės televizijos laidai.

IŠPLANAVIMAS. Įėjus į butą patenkama į prieškambarį. Tiesiai einant patenkama į didelę svetainės ir virtuvės erdvę su erkeriu. Dešinėje pusėje yra san. mazgai ir izoliuotas miegamasis. Butui priklauso erdvus 20 kv. m. rūsys.

ĮRENGIMAS. Sienos yra tinkuotos. Grindys paruoštos dangos klojimui. Kokybiški šešių kamerų plastikiniai langai su stiklo paketu. Bute išvedžiota elektros instaliacija bei santechnikos įvadai. Sumontuotos šarvinės išorinės buto durys.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreditavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.lt

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.lt

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai