gerasbutas.LT - PARDUODAMAS 3 KAMBARIŲ BUTAS SU ERDVIU BALKONU!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - PARDUODAMAS 3 KAMBARIŲ BUTAS SU ERDVIU BALKONU!

94 126,5 €
ID: 5666609
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pilaitė
Statybos metai
2005
Aukštų skaičius
9
Aukštas
7
Plotas (kv.m.)
71
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Vieta automobiliui
Su sandėliuku

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS KOKYBIŠKAI ĮRENGTAS ŠVIESUS BUTAS PILAITĖJE!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- EKONOMIŠKAS ŠILDYMAS;

- SU ERDVIU BALKONU;

- LABAI ŠVIESUS IR ŠILTAS BUTAS;

- LANGAI ORIENTUOTI Į PIETVAKARIUS;

- SAUGOMA NAMO TERITORIJA.


VIETA. Gera vieta gyventi Pilaitėje. Aplinkui rasite visus svarbiausius objektus: darželius, mokyklas, parduotuves, gydymo įstaigas ir kt. Visai šalia yra išsidėstę net trys ežerai: Gelužė, Baltieša ir Salotė, kur turiningai galite leisti laisvalaikį poilsiaudami.

SUSISIEKIMAS. Patogiai ir greitai pasieksite bet kurią miesto dalį tiek viešuoju transportu, tiek automobiliu. Vos už dviejų minučių kelio yra viešojo transporto stotelė, kuria kursuoja 54, 75 autobusai ir 5G greitasis autobusas.

NAMAS. Naujos statybos mūrinis namas. Naujai suremontuotos rakinamos laiptinės. Šalia namo, vidiniame kieme, yra vaikų žaidimo aikštelė. Namo teritorija yra aptverta ir stebima vaizdo kameromis, todėl tikrai saugi ir tvarkinga aplinka. Įkurta bendrija. Ramūs ir bendruomeniški kaimynai.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilį galima parkuoti šalia namo esančioje stovėjimo aikštelėje su šlagbaumu, kur visada rasite vietos.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos komunikacijos: internetas, televizija ir telefono linija. Bute įrengtas autonominis šildymas, todėl ypač mažos šildymo išlaidos.

IŠPLANAVIMAS. Įėjus į buta patenkama į prieškambarį. Kairėje pusėje yra drabužinė – tamsusis kambarys. Toliau paėjus rasite san. mazgus. Bute yra du atskiri miegamieji kambariai bei didelė svetainės ir virtuvės erdvė. Iš svetainės yra išėjimas į balkoną.

ĮRENGIMAS. Butas įrengtas kokybiškai. Grindys išklotos ąžuoliniu parketu, sienos – dažytos. Sudėti plastikiniai su stiklo paketais langai. San. mazguose tiek sienos, tiek grindys išklotos plytelėmis. Lauko durys – šarvinės.

BALDAI. Butas parduodamas su baldais ir buitine technika: svetainės minkštieji baldai, spinta, virtuvės įmontuota įranga (šaldytuvas, viryklė, indaplovė), miegamųjų lovos ir spintos, san. mazgų santechnika.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreditavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai