gerasbutas.LT - NAUJAS KOKYBIŠKAI ĮRENGTAS BUTAS JAUKIOJE VIETOJE

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - NAUJAS KOKYBIŠKAI ĮRENGTAS BUTAS JAUKIOJE VIETOJE

63 716,4 €
ID: 5630939
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Jeruzalė
Statybos metai
2002
Aukštų skaičius
5
Aukštas
4
Plotas (kv.m.)
37
Kambarių skaičius
1
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Vieta automobiliui
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS JAUKUS IR GERAI ĮRENGTAS REGULIUOJAMO ŠILDYMO BUTAS!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- AUTONOMINIS - DUJINIS ŠILDYMAS;

- GERA INFRASTRUKTŪRA;

- KOKYBIŠKAS ĮRENGIMAS;

- PIGŪS ŠILDYMO KAŠTAI;

- ŠVIESUS BUTAS;


VIETA. Vieta yra patogi gyventi. Pats rajonas yra ramus, tvarkingas bei prižiūrimas. Nuo miesto centro 6,5km, o automobiliu pasiekiama per 10 minučių. 100 metrų nuo namo yra prekybos centras, kuriame yra vaistinė bei kitos prekes bei paslaugas teikiančios paduotuvės. Rajone yra mokyklos, darželiai, gimnazija, MRU universitetas. Daug žalių zonų, pasivaikščiojimo bei dviračių takų. Vieta netoli parko, kur daug medžių bei žalumos, todėl itin patogu mėgstantiems pasivaikščioti.

SUSISIEKIMAS. Iki autobusų stotelės – vos 2 minutės kelio pėsčiomis. Labai patogus autobusų mazgas – kursuoja [35,36,66] bei greitasis 1G autobusai. Taip pat kitoje kelio pusėje, stotelėje, kursuoja [57,75,76,87,34,50,55] bei greitasis 2G autobusai, todėl susisiekimas su bet kuria miesto vieta yra labai patogus. Miesto centras pasiekiamas per 14 minučių viešuoju transportu.


IRENGIMAS. Butas yra įrengtas labai kokybiškai. Buto grindys yra lakuotos iš natūralaus medžio [pušis]. Virtuvėje bei vonioje – plytelės. Sienos dažytos, glaistytos. Vidaus durys – iš pušies medžio. Išorinės buto durys – šarvinės. Grindys yra šildomos virtuvėje bei vonioje. Langai plastikiniai, su stiklo paketu. Nauja elektros instaliacija bei vamzdžiai. San. mazgai tvarkingi, nauji, be defektų. Papildomas sieninis apšvietimas svetainėje. Koridoriuje – veidrodinė sieninė spinta.

ISPLANAVIMAS. Butas yra patogus gyventi, protingai šplanuotas. Įėjus į butą patenkama į koridorių, po kaire – vonios kambarys. Einant koridoriumi tiesiai atsiduriama prie virtuvės, kuri yra iš dešinės pusės. Priešais virtuvę – svetainės kambarys, kuriame yra erkeris. Svetainė yra erdvi, langai dideli, todėl bute šviesu. Virtuvė – 9m². Svetainė - 20 m². Vonios kambarys su tualetu - 4 m². Prieškambaris - 4 m². Taip pat yra rūsys – 2,2 m².

BALDAI. Butas parduodamas su visais jame esančiais baldais. Medinis neaukštas staliukas. Virtuvės baldų komplektas, buitinė technika – šaldytuvas, kaitlentė, orkaitė, gartraukis, šaldytuvas.

KOMUNIKACIJOS. Bute yra visos pagrindinės komunikacijos – internetas, kabelinė, telefono ryšys. Šalčiausiu metų laiku šildymas bei komunaliniai mokesčiai – 130 Lt.

BENDRUOMENE. Kaimynai yra tvarkingi ir dirbantys, ramiai gyvenantys žmonės.

NAMAS. Namo šilumos izoliacija – kokybiška ir gera. Kieme – daug žalumos, vaikų žaidimų aikštelė. Namą administruojanti įmonė Verkių būstas, UAB.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreditavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai