gerasbutas.LT - JOKIŲ AGENTŪROS MOKESČIŲ

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - JOKIŲ AGENTŪROS MOKESČIŲ

521,03 €
ID: 5657705
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Jeruzalė
Statybos metai
2002
Aukštų skaičius
6
Aukštas
4
Plotas (kv.m.)
89
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Vieta automobiliui
Su baldais

Skelbimo aprašas

IŠNUOMOJAMAS ERDVUS BUTAS SU EKONOMIŠKU ŠILDYMU!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI

- AUTONOMINIS DUJINIS ŠILDYMAS;

- FUNKCIONALUS IŠPLANAVIMAS;

- VAIZDAS PRO LANGUS;

VIETA. Labai patogi gyventi vieta. Namas stovi atokiau nuo gatvių triukšmo, aplink nėra senos statybos namų, vos keturi nauji namai šalia miško. Netoliese yra visos, patogiam gyvenimui reikalingos įstaigos – parduotuvės, bankai ir kt. Netoli yra ir kelios, gerai vertinamos mokyklos bei vaikų darželiai, čia pat Mykolo Riomerio universitetas.

SUSISIEKIMAS. Vos už keliasdešimt metrų yra viešojo transporto stotelė, kur nuolat kursuoja įvairūs autobusai. Patogus susisiekimas su įvairiomis Vilniaus miesto dalimis tiek ir nuosavu transportu Geležinio Vilko ar Ateities gatvėmis. Iki miesto Centro vos trys kilometrai.

NAMAS. Kokybiškas mūrinis namas. Itin storos namo sienos [80cm] ypatingai pasižymi šilumos varža. Namas patrauklios architektūros, du namai suformuoja jaukų vidinį kiemą. Tvarkingos namo laiptinės. Šalia namo yra vaikų žaidimų aikštelė.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Namas turi savo uždarą kiemą, kuriame gyventojai parkuoja automobilius. Vietos automobiliams statyti čia daugiau nei pakankamai.

BENDRUOMENĖ. Ypatingai tvarkingi ir bendruomeniški kaimynai. Dauguma gyventojų šeimos. Namą adminstruoja bendrija, todėl bendri mokesčiai už butą per mėnesį nesiekia 40 litų.

KOMUNIKACIJOS. Autonominis dujinis buto šildymas. Bute yra dujinis katilas, todėl šildymą galima įsijungti ar išsijungti kada panorėjus. Buto šildymo išlaidos šalčiausiais žiemos mėnesiais nesiekia kelių šimtų litų. Bute yra šviesolaidis internetas, kabelinė televizija.

IŠPLANAVIMAS. Funkcionalus buto išplanavimas. Erdvi svetainė, izoliuota erdvi virtuvė su valgomuoju, holas, didelė ir įrengta garderobinė, erdvus vonios kambarys ir du miegamieji, kurių vienas su balkonu. Iš svetainės taip pat yra išėjimas į didelį balkoną. Pro daugumą buto langų vaizdas atsiveria tiesiai į mišką. Langai orientuoti rytų ir vakarų kryptimis.

ĮRENGIMAS. Kokybiškai įrengtas butas. Parketas, kokybiška santechnika, akmens masės plytelės. Sienos dažytos, jaukiai įrengtas apšvietimas.

BALDAI. Butas išnuomojamas su virtuvės baldais ir įmontuojama buitine technika. Visa reikalinga santechnika, skalbimo mašina. Pilnai įrengtas vaikų miegamasis. Yra net dvi talpios sieninės spintos. Atskira drabužinė su įmontuojamais baldais.

DĖMESIO. Nuomojantis šį ar bet kurį kitą mūsų įmonės siūlomą butą papildomi mokesčiai NĖRA TAIKOMI!

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai