gerasbutas.LT - IŠSKIRTINIO DIZAINO BUTAS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - IŠSKIRTINIO DIZAINO BUTAS

156 395 €
ID: 5629238
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 33

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Šiaurės miestelis
Statybos metai
2008
Aukštų skaičius
9
Aukštas
7
Plotas (kv.m.)
84
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Vieta automobiliui
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS STILINGAI IR KOKYBIŠKAI ĮRENGTAS BUTAS SU PANORAMINIU VAIZDU!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- PANORAMINIS VAIZDAS;

- VOKIŠKA BUITINĖ TECHNIKA;

- ŠILDOMOS GRINDYS;

- LODŽIJA;

- EKONOMIŠKAS ŠILDYMAS;

- PATEKIMAS Į KIEMĄ PER 2 ATSKIRUS ŠLAGBAUMUS;

- GERA INFRASTRUKTŪRA;


VIETA. Sutvarkytas bei prižiūrimas rajonas. Atstumas iki miesto centro tėra vos 3 minutės kelio automobiliu. 10 minučių - pėsčiomis. Minutė kelio pėsčiomis nuo buto yra prekybos centras. Kilometro spinduliu yra maisto prekių parduotuvės, vaistinės, įvairias paslaugas teikiančios įmonės. Rajone taipogi yra sveikatingumo paslaugas teikiančios parduotuvės, poliklinika, mokyklos, darželiai, nemažai gamtos, medžių. Patogu gyventi, arti visos paslaugos bei prekės, kurių prireikia.

SUSISIEKIMAS. Puikus susisiekimas su visais Vilniaus miesto rajonais. Vos už minutės kelio – autobusų stotelė, kur kursuoja [33] autobusas. Už 2 minučių kelio – kita stotelė, kur kursuoja [10,34,35,36,49,50,53,66] autobusai, vežantys į įvairius miesto kampelius. Taip pat stotelėje stoja [6,10] troleibusai. Už 4 kilometrų kelio – Saulėtekis.
NAMAS. Namas yra tvarkingas, be išorinių defektų, pastatytas iš mūro blokų. Yra vidinis namo kiemas, kuriame vaikų žaidimų aikštelė. Laiptinė prižiūrima ir valoma – atrodo naujai. Inservis UAB prižiūri bei administruoja pastatą.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilį galima parkuoti namo vidiniame kieme esančioje aikštelėje. Patekti į namo vidinį kiemą galima tik skambučio pagalba atidarius šlagbaumą. Šlagbaumų yra 2 – į skirtingas gatves orientuoti. Perkant butą atsiranda galimybė nusipirkti atskirą 30m² (telpa dvi mašinos) požeminį rakinamą garažą, kurio kaina yra 30.000 Lt.

BENDRUOMENE. Kaimynai draugiški, supratingi ir taikūs, sprendžiantys iškilusias problemas. Nusiskundimų dėl netinkamo kaimynų elgesio nėra.

KOMUNIKACIJOS. Bute – visos pagrindinės komunikacijos: internetas, kabelinė televizija, telefono ryšys. Šildymas yra centrinis – kolektorinis (reguliuojamas pagal buto šeimininko pageidavimą), tačiau palikus ant 1 šildymo padalos, vidutiniai šildymo kaštai per šalčiausią metų sezoną (2013 lapkričio ir gruodžio bei 2014 sausio ir vasario mėnesius) yra 270 Lt/mėn, tačiau priklauso nuo poreikio.

ISPLANAVIMAS. Butas išplanuotas labai patogiai. Atskiri du miegamieji kambariai [14 m² ir 13 m²], didžiulis svetainės kambarys, sujungtas su virtuve [41 m²]. Yra tamsus kambarys [2,67 m²]. Šviesus balkonas [4,7 m²]. Vonios kambarys [13 m² ].

IRENGIMAS. Butas įrengtas labai kokybiškai, iškart įėjus į butą jaučiasi, kad įdėta labai daug triūso. Grindys yra klotos plytelėmis (vonios kambaryje, prieškambaryje, dalis virtuvės). Pagrinde buto grindys klotos ąžuolo parketlentėmis. Vaikų kambaryje grindys išklotos bambuko parketlentėmis. Sienos dažytos bei tapetuotos. Langai plastikiniai su stiklo paketu. Vidaus durys – medinės. Buto durys – šarvinės. Elektros instaliacija – nauja. Vamzdžiai taip pat. Sanitariniai mazgai yra švarūs ir tvarkingi.

BALDAI. Butas yra parduodamas su jame esančiais baldais, pirkėjo ir pardavėjo susitarimas. Bute yra dvigulė lova, sieninė spinta, sofa, apvalus stalas su 4 kedėmis, pusryčių stalas su trimis kėdėmis, sofa-lova, komoda su stalčiais, rašomojo stalas, fotelis, virtuvės komplektas su įmontuota vokiška buitine technika.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreditavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai